A Hídépítő Zrt. egyik munkatársa fedezte fel, hogy egy bomlásnak indult test lebegett a Rákóczi híd lábánál a Dunában.

Vélhetően frissen műtött holttestet találtak a Dunában Budapesten – a rendőrség a lakosság segítségér kéri
Fotó: Pixabay

2022.02.15-én 08 óra 37 perckor a Hídépíto Zrt. egy alkalmazottja bejelentette, hogy a déli összekötő vasúti hídon lévő építkezésüktől nem messze, a Duna folyás irány szerinti bal partjának közelében egy bóján holttestet vélt felfedezni

- írja a Police.hu.

A helyszínre érkező rendőrök a 1642.7 folyamkilóméternél, a folyás irány szerinti bal part közelében lévő bóján felakadva , egy előrehaladott bomlás állapotában lévő holttestet találtak. 

A Police.hu az alábbi személyleírást mellékelte:

A jelen állapotában 166 cm testhosszú, kp. fejlett és táplált. a holttest bőre testszerte vastagon iszappal és algákkal szennyezett, a lábfejeket kivéve (cipő fedte) hullaviaszos átalakulása megkezdődött, helyenként állati tevékenység nyomai észlelhetők., kifejezetten a bal kézháton a bőr egy része teljes vastagságában hiányzik. az arc lágyrészei feltehetően részben megsemmisültek, nem vizsgálhatók, azt vastagon borítja alga és iszap. a hullafoltok nem ítélhetők meg. a hullamerevség testszerte oldódott. a haj nem vizsgálható. a koponya részarányos, tapintással épnek tűnik. a mellkas részarányos, tapintással kóros mozgathatóság nem észlelhető. a has a mellkas szintjében helyezkedik el, a szegycsont alsó szélének vetületétől kb 5 cm-re induló, hosszanti irányban az alhasra futó, a köldököt balról kikerülő, 16 cm hosszú, 11 csomós öltéssel egyesített frissnek imponáló műtéti metszésvonal észlelhető. a szeméremszőrzet férfias típusú, világosbarna szálakból áll, a külső nemi szervek alakilag épnek tűnnek, a külső húgycsőnyílásból vizeletelvezető katéter csöve áll elő, végén gyűjtőzsákkal. a végbéltájék szabad. a végtagok alakilag épek. a lábakon a bőr mosónőbőrszerű, a felső rétege kesztyűujjszerűen lesodorható, a körmök többsége levált. a talphossz 26 cm. a holttest csontos váza tapintással ép. 

Forrás: Police.hu
Címlapkép: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Ez aztán elég részletes leírás,épp csak az ízét nem adták meg :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok