Az orosz-ukrán háború fényében elemezte a helyzetet. "Bár mindig vitatkoztam azokkal, akik szerint egyik vagy másik szereplő nem a győzelemre játszik, hiszen a hatalmi helyzet annyival több lehetőséget kínál, hogy még egy nehéz helyzetben is irracionális, ha valaki nem erre játszik, de... De ha belegondolunk abba, hogy az oroszok ukrajnai háborúja miatt mi várhat a választások után a magyar kormányra (beláthatatlan gazdasági következmények, kiszámíthatatlan nemzetközi helyzet). " Török szerint az új többségnek az elmúlt időszak jelentős állami költekezései után nagy valószínűséggel megszorításokat kellene alkalmaznia. "... és hogy milyen politikai károkat okozhatna akár a mostani, akár egy új politikai többségnek az elmúlt időszak jelentős állami költekezései után egy fájdalmas megszorító politika, talán az sem lenne meglepetés, ha ezúttal az ellenzékbe kerülés vagy ellenzékben maradás sem számítana annyira rossz forgatókönyvnek... " – írja az elemző.

Forrás: 168.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Sok igazsag van benne, de ettol fuggetlenul az ellenzeknek gyozelemre kell torekedni es azonnal elszamoltatni az orban kormanyt. Szerintem viszonylag sok penzt be lehet rajtuk hajtani, amit azonnal kozpenzesiteni kell.
justhpeter
@Yoda69: Engem meglepne ha az általad leírtak bekövetkeznének. Én még azzal vagyok elfoglalva, hogy a listák napvilágra kerülés után azt már tudom, hogy kik akarnak majd, de azt hogy mit is akarnak még négy héttel a választás elött sem tudom.
Biztos nem ránk tartozik.
Yoda69
@justhpeter: Mondhatnam azt hogy "nem folytatjak" :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.