A szabolcsi nyomozók őrizetbe vették a nyírvasvári férfit.

Miután agyonverte, elásta az élettársát a melléképületben

Fotók: police.hu

A rendőrségre 2022. március 11-én este érkezett bejelentés, mely szerint egy nyírvasvári férfi feltehetően megölte az élettársát – írja a police.hu.

A rendőrök azonnal a megadott helyre mentek, ahol az ott élő férfitól az élettársa hollétéről kapcsolatban érdeklődtek. A 44 éves férfi a rendőröknek azt mondta, hogy élettársa elhagyta őt, és nem tudja hová ment. A szabolcsi nyomozók azonban nem hagyták annyiban, hanem tovább folytatták az adatgyűjtést.

Miután agyonverte, elásta az élettársát a melléképületben

A nyomozás során megállapították, hogy a 44 éves nyírvasvári férfi otthonukban olyan súlyosan bántalmazta a 32 éves élettársát, hogy belehalt a sérüléseibe. Ezt követően R. M. a nő holttestét a ház mögötti melléképületben elásta.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit 2022. március 12-én elfogták a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, és emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, aki tettét beismerte. A megyei nyomozók R. M. nyírvasvári lakost őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

Címlapkép: police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Naponta három ilyen van,igaz varga judit???!!
jesz
a lúgos orvos miért kapott olyan enyhe büntit? Csak nem családtag miniszternő?

Ez a faszi is megússza? ...biztosan gyenge idegzetű, aztán nem szedte a gyógyszerét?
namihami
Még egy ""honimigráncs""!
És a Viktornak/Fidesznek ismét igaza van. Nem kell nekünk ""kinti"" migráncs, mi az ilyesmit megoldjuk hozott, import, anyag nélkül is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.