Szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése ügyében nyomoz a rendőrség egy Pest megyei tanár ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy 13 éves diákjával kezdeményezett viszonyt.

13 éves diáklánnyal szexelt egy volt fideszes politikus

A Blikk írta meg, hogy az 56 éves férfi nem tett vallomást.

A magyart és történelmet oktató pedagógus óraadó tanár volt a Blikk által meg nem nevezett település általános iskolájában, és fideszes politikusként az egyik budapesti kerület képviselő-testületének is tagja volt. A képviselő-testület művelődési, kulturális és szociális bizottsága elnökeként többek között részt vett a kerületi díszpolgárrá avatásokról szóló döntésekben, a nemzetiségi önkormányzatok támogatásáról szóló döntésekben, a vallási felekezeteket, iskolákat, óvodákat érintő döntéshozatalban, írja a lap.

A hírt az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) is megerősítette.

Forrás: Blikk.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A fideszes gazembereknél már ezt úgy is mindhatjuk , hogy "hagyománytisztelet." Hofi Géza: Tudod, ezek miért lopnak? Hagyománytiszteletből.
youtu.be/pECMhxWhGh0
A fidesz újra megmutatta pedofil oldalát. Miközben a "gyermekek védelméért" kampányolnak, konzultálnak, írnak ki népszavazást, a kormányhoz hű megyei lapokban fehérneműs kiskorúakkal népszerűsíti magát a saját médiájuk. A Mediaworks (Mészáros Lőrinc, KESMA) tulajdonában lévő megyei lapok "szépségversenyén" kiskorú lányok pózolnak fehérneműben. Ennyit a fideszről! Ezek mondják magukról, hogy ők Európa és a kereszténység utolsó védőbástyája ! Álszent, undorító banda! Csupa balhé ez a kormány ! Mi fog még kitudódni ?
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/221837783_356301546011456_1699853148526716450_n.png?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=8gA-wj4ED6cAX8EvPTL&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-RlqLHKKWFbintcEJz0UprN5SzF66pRNIqu4Cs8_ZNcA&oe=622E69BE
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Baker
@Németh István: Elképzeltük. De miért írtad le anyád történetét?!
surdilloFUJT
@Eladott Ország: Mocskos,aljas pedofil,búzakereskedő fidess!!!
surdilloFUJT
@Németh István: @Baker: Két hülye agybajos genetikai fidess korcs!!!A fúrógép által kidobott forgács gerincesebbmint ez a két szájbabaszott napihülye,ráadásul az a nagy marha a bika tökével a pofájában folyamatosan okád,a másik meg már nyakig van a fidesses fekáliában!!!
Cucika
Ezek szerint tapasztalatból beszélsz. Nem semmi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.