Szijjártó Péter vasárnap bejelentette, hogy támogatást nyújtanak azoknak a hazai munkaadóknak, akik menekültként érkező ukrán állampolgárokat foglalkoztatnak, biztosítják nekik a szállást és a munkába járást. Sokan sérelmezték, hogy bár fontos a menekültek támogatása, de a cégek vagy a hazai munkavállalók miért nem kapnak hasonló támogatást. "A magyar édesanyákat is legalább ennyire kellene támogatni a nagy család barát kormánynak! Az ő/mi munkahelyeink mikor kapnak juttatást?" "De jó érzés is másodrendű állampolgárnak lenni saját hazámban, ahol minden kib.sz.tt hónapban fizetjük az adót. " "Odaadhatod egyenesen nekik, sok magyar nyugdíjas él annyiból, ők is megélnének belőle, úgy-ahogy. " "Mikor emeltek családi pótlékot Magyarországon? Miért nem adnak a magyar édesanyáknak olyan munkahelyet, ahol a gyerekeiket is tudják rendezni az óvodába iskolába. Mi kerülünk lassan magyarok hátrányos helyzetbe. "

Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"És magyarokkal mi lesz? Akik éhbérért dolgoznak? Vagy nincs is munkájuk? Kilakoltatott gyerekes családok?? Családi pótlék évek óta béka segge alatt! Vagy a nagy covid miatt akik elvesztették a "jól" fizető munkájukat? Szánalmas undorító banda! Mind arra megy ki h Fideszre szavazzanak ők! Undorító!"

"Na. Ezután várható lesz, hogy a magyar dolgozókat kirúgják a munkahelyükről, csak hogy a menekülteknek munkát adjanak. A saját népedet kellene támogatni, itt is sok éhező és nélkülöző él. Mi fizetjük az adót, a tb-t, és nem keveset, orvos meg telefonon gyógyít még mindig. Szégyen amit műveltek."
CsipkeRózsa
A munkaadók előnyben részesítik a kormány által támogatott munkavállalókat, mint az itthoni magyarokat, mert megéri nekik. Azért most is figyelembe kell venni, hogy "ne vedd el a magyarok munkáját" plakátszöveget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.