Szerdán viszont már egyre több helyen lehet csapadék.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedden a derült időt követően északnyugat felől magasszintű felhőzet húzódik az ország fölé, ami délután a Dunántúlon és északon meg is vastagszik. Ekkor az északkeleti határszélen néhol kialakulhat kisebb eső, zápor. A délnyugati szelet sokfelé élénk, néhol erős lökések kísérhetik. A hőmérséklet délután 20 és 25, késő este 10, 17 fok között várható.

25 fok és eső, ez várható kedden

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Kedd éjjel többnyire fátyolfelhős lesz az ég, de helyenként meg is vastagodhat a felhőtakaró. Elsősorban északkeleten alakulhat ki néhol zápor. A déli, délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 10 fok között alakul, de a szélcsendes tájakon ennél pár fokkal hidegebb is lehet.

Szerdán erősen felhős vagy borult lesz az ég. Többfelé valószínű eső, zápor. A déli, délnyugati szél napközben nagy területen megerősödik, az Észak-Dunántúlon viharos lökések is lehetnek. Hajnalban általában 5 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk, de néhol ennél hidegebb is lehet. Délutánra 15 és 21 fok közé melegszik a levegő.

Forrás: met.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Sehol nem lesz eső kedden az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.