Terézváros momentumos polgármestere azt mondja: a politikusaik, civil segítőik mindent megtettek, ami emberileg elvárható tőlük, még ha olykor tévedtek is. Ugyanakkor a céljukat nem tudták elérni, amiért bocsánattal és magyarázattal tartoznak a választóiknak. A magyar miniszterelnökön, valamint a gazdaság és politika néhány szereplőjén kívül ugyanis minden magyar ember veszített a választás napján. A Fidesz céljai és az eszközei nagyon ártalmasak; ugyanis lassan, de biztosan megmérgezik az országot gyűlölettel. Teljesen egyértelmű, hogy a Viktor nem akar 15 millió magyar miniszterelnöke lenni, neki bőven elég 2,75 millió bírka. Márki-Zay Péter pedig persze nyilván követett el hibákat, nem is keveset, de főleg a tapasztalatlansága miatt, és tény, hogy nem mindig reagált jól, amikor szembe találta magát a brutális lejárató kampánnyal, az iszonyatos mennyiségben ráömlő hazugságáradattal. De rengeteget dolgozott, felszántotta az országot, és a tisztességét, jó szándékát sem lehet...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Sajna már el kezdte a nagy bedarálást Viktorunk még egy hét sem telt és már gyártja a rendeleteket.
Például: váci állami ingatlan ad ki a kezéből.
Nyírfa
Beépíti a Városligetet. Azt mondta, hogy ekkora győzelem birtokában megteheti. Igaz ugyan, hogy a budapestiek akaratát tiszteletben tartó szövegekkel állt elő a médiákban az önkormányzati választások után, de egyrészt tudjuk, hogy nála a szó elszáll, az írás törlődik, másrészt, azonnal ki is adta az építkezések megkezdését előíró rendelkezéseket.
Most aztán olyan bosszút áll a fővároson, mintha sóval hintené be. Legalábbis, ez a terv. Hogy sikerül-e, szerintem rajtunk is múlik. És nem ártana, ha lenne egy erős főpolgármesterünk mint anno Demszky, akitől a fideszesek is tartottak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.