14 ezer szavazaton múlott, hogy 3 millió szavazat érkezzen a Fidesz listájára.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fergeteg
Történelmi Magyarország narancs szín lett.
namihami
A bérmagyarjaink aktiválva lettek a bérfunkcionáriusok és a bércsuhások által. Ami persze ezeknek a ""magyaroknak"" a szellemi szintjét is fényesen jelzi.
A ""mi derékmagyarjaink"", akik párforintért az anyjukat is megb...eladnák.
Feró25
Rohadjon meg az összes külhoni talán magyarul se beszélő szar ember aki semminek a következményét nem viseli csak a haszonért tartja a markát.A tetű magyarul talán beszélő román féreg hazaárulózza az ellenzéki szavazókat,pedig az ő pénzét is tolják nekik rendesen.De ugyanígy itt szlovákiában.Magyarországról költöztem ide tudom mi pénzek jönnek ide a magyar adófizetők pénzéből,és itt is akár a parazita román orbánnak köszöni mintha a saját pénzét adná.
fergeteg
Kanji !
Miért nem szavaztak erre sokszínű szép szivárvány egyesületre kérdezd meg tőlük.
fergeteg
Feró25
István királyunk és Boldog Asszony anyánk országát miért nem szereted? Szeretni kell az
anyaföldedet.
Feró25
Azért nem szeretem mert egy következmények nélküli ország.Szlovákiában ügyészt és bírót is vittek már börtönbe.Magyarországon meg semmi.
Feró25
Amúgy ezt arégi magyarországot már elkellene felejteni nem mindig a múlba nézni.Más országok is szétszakadtak és nem sivalkodnak mint ez a buta jobb oldal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.