Feró25

Bayer Zsolt megint tombol: "Ó, hogy kapnád be az összes f@szomat!"
Azért meglátszik a jobboldali kulturha ennél a patkánynál de az ide írogató híveknél is akik szerintem csak gépek mert qrva jó nekik ami az országban van.
"Zsámo, zsásé, haljak meg Felcsúton" – Kossuth-díjat ígért Orbán Viktor Kis Grófónak Somogyi András paródiájában
Ezek az agyatlan fidesz hívők csak efftársazni tudnak pedig köztudott,hogy a régi elvtársak hol vannak már a koruknál fogva is.De szerintem az értelmi szint eddig tart,sehova tovább.
Megérkezett a Fidesz figyelemfelhívó kampánya a baloldal háborúpártiságáról
Ezek a barom fideszesek állandóan harcolnak még orosz ukrán háború nem is volt de orbán már az ellenzéket nevezte ki ellenségnek.ezek betegek a híveikkel együtt.
Évtizedek óta nem látott csődhullám előtt az ország – beértek az elhibázott intézkedések
@KisTehen: ki szívat te ökör nem m1 hír tv tv 2 kell nézni hanem kimozdulni,és láss csodát amúgy én azt írom amit én tapasztalok napi szinten és nem azt amit a propaganda tv nyom.pl.csak a szomszéd szlovákia fejlődik és az is kelet európa.
Évtizedek óta nem látott csődhullám előtt az ország – beértek az elhibázott intézkedések
@Peller Anikó: Én magyarországról költöztem szlovákiába munkám által európai országokba járok de annyira szar sehol nincs mint magyarországon.Járunk át bevásárolni kosár aljába van árú 50000 ft a magyarok a szlovák lidlbe járnak bevásárolni tej stb karton számra nem 2 liter.Én például a bevásárlást itthonra ausztria,német,francia és olaszországban intézem és olcsóbban min magyarországon.
Évtizedek óta nem látott csődhullám előtt az ország – beértek az elhibázott intézkedések
Az írja az isten legnagyobb barma,hogy beértek a Brüsszeli szankciók.Akkor a többi úniós ország miért nincs akkora szarban mint a csodálatos orbánisztán.
Ismét megfutamodott Varga Mihály – Semmibe veszi a nyugdíjasok szenvedését az orbáni infláció miatt
Ez a fideszes seggfej hol él amelyik csak efftársazni tud sehol az únióban nincs akkora infláció mint magyarországon de szerintemennek az idióta birkának beakadt a tű.
Kipukkadt a politikai lufi: Deustch Tamás szerint „nem oszt, nem szoroz” az EP költségvetési ellenőrzési bizottságának munkája
A fidesz birka híveknél a sértegetés a divat ha rávilágítják őket a valóságra ami nem az amit ők a propagandától kapnak.Háborús infláció csak magyarországon brüsszeli infláció csak magyarországon.nekik ez jó ársapka sehol nincs csak magyarországon és máshol mégis olcsóbbak a dolgok és annyit vásárolok amennyit akarok.ez a valóság nem az amit ezek az agyatlan hívek a tévébel látnak és hallanak.rezsi még szlovákiában is olcsóbb és ott nincs is olyan faszság mint rezsivédelem,és társai.
Kipukkadt a politikai lufi: Deustch Tamás szerint „nem oszt, nem szoroz” az EP költségvetési ellenőrzési bizottságának munkája
Szerintem a birka hívekkel nem kell foglalkozni nem kell válaszolni nekik majdcsak kikopnak innen az oldalról,ha a provokációjukra nem válaszol senki.A másik a birkákat kiutaztatni másik országokba is lássanak csodát magyarországhoz képest.Ezek a barmok szerintem a faluszélénél tovább még nem voltak,de jobban tudják,hogy más országokban mi van.Ami még szörnyű nagy ostobaság a részükről,hogy egy másik országban élőnél jobban tudják,hogy abban az országban mi van.
Magyarország jobban teljesít: háromszor akkora a drágulás itthon, mint az EU-átlag
a birka hívőnek válaszolva magyar állampolgár vagyok ráadásul még magyarországi lakcímmel ráadásul a román paraziták pofázhatnak magyarország belügyeibe akkor szerintem én is mondhatok vélemény csak magyarországról kikellene mozdulni és meglátni mennyivel olcsóbbak még a nyugati országok is nem propagandát kell nézni hallgatni.
Magyarország jobban teljesít: háromszor akkora a drágulás itthon, mint az EU-átlag
Ezek a birka agymosott fidesz hívek normális hozzászólást nem tudnak írni.Itt szlovákiában ami ugye magyarország szomszédja olcsóbban lehet vásárolni mint magyarországon.rengeteg magyar jön ide és qrva érdekes a birkák szerint magyarország háborüs infláció meg Brüsszeli szankciók.Érdekes ez itt nem érződik.Magyarországról Szlovákiába költözöttként írom ezt.
Hadházy: 800 milliós kispálya épül Felcsúton, Mészáros Lőrinc kért rá közpénzt
Nem csak ez a gond Szlovák komárom focistadion 11 millió eurós magyar támogatással épül.És ki építi?Pénztáros lölő
A terrorizmusért elítélt Budaházyt megnyerte a Fidesz – Már Szijjártót is méltatja
Már írtam,ezek az agy halott fidesz hívek a libsizésen kívül semmi értelmeset nem tudnak írni?
Bayer Zsolt szerint hájfejűek, rondák és büdösek akarják megváltoztatni ezt a "még mindig egy nyugodt, normális" országot
Ha Magyarország normális ország akkor milyen a többi mert Magyarországról Szlovákiába költözve is azt mondom Szlovákia sokkal jobb hely itt legalább vannak következményei a dolgoknak.
Magyar anyák vonulnak a Várba Orbán rendszere ellen
A mai napig nem értem a fidesz híveknek miért jó védeni egy olyan rendszert ami csak árt az országnak de aztán lehet,hogy sok juttatást kapnak de az is lehet,hogy csak robotok akiknek minden mindegy.
„Nem tudja egy percre sem kihúzni a fejét Orbán Viktor s*ggéből” – Osváth Zsolt véleményezte Apáti Bence posztját
Azért arra kiváncsi lennék a barom fidesz hívek normális hozzászólást nem tudnak írni bármelyik híroldalon tudni lehet kik a hívek.A mocskolódás azonkívül értelmes hozzászólás semmi.Itt is csak libsi ez az össz szókincs?
Nacsa Lőrinc: aki templomot épít és újít fel, az a jövőre gondol
Idióták mostmár itt Szlovákiában is templomot akarnak építeni és felújítani,már itt is terjeszkedni akarnak?Magyarországról települtem át Szlovákiába de az ilyen nyomorultak akik a magyar adófizetők pénzét külföldre szórják és nem a saját állampolgáraira költük szerintem nem több mint hazaárulók.
Orbán Viktor úgy kioktatta Brüsszelt, hogy az még a Holdról is látszik
Inflációt szabadítottak európára?Esetleg a vajda Magyarországra mert még Németországban vagy estleg itt Szlovákiában is olcsóbban lehet vásárolni,nem véletlenül jönnek át a Magyarok.Ezt onnan áttelepült magyarként írom.sőt itt az energia se kerül annyiba mint a vajda csodálatos országában,és itt soha nem volt rizsa csökkentés.
Hadházy: Orbán egy gonosz ember, és arra biztat bennünket, hogy mi is legyünk önzőek
Ez a nyomorult beszél békéről akinek még a saját népe is ellenség aki nem narancsködben úszik.
Schobert Norbi: Orbán Viktor minden szavával egyetértek
Ezt a sok debil birkát nem értem a szankciókat tolja mind mintha a vezér nem írta volna alá.