Amíg van esély megfordítani a történelem kerekét, addig küzdeni kell – mondta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke a párt politikai tanácskozásán, szombaton, a választási eredményeket értékelve. Szerinte a "Gyurcsány" már egy jelző lett, a küzdés, a kitartás szinonimája és arra bíztatta az embereket, küzdjenek, tartsanak ki, merjenek gyurcsányok lenni, építsenek pártot, ne hátráljanak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
"a "Gyurcsány" már egy jelző lett, a küzdés, a kitartás szinonimája.."

Szerintem meg az esztelen makacsság az akarnokság, az egoizmus szinonímája.
Nyírfa
Ferikém, ha lennél szíves egy politikai atombombát ledobni, most, hogy sem győzelem, sem ördög ügyvédje, még esik is...figyelj, ugye, nem fogsz felesküdni erre a parlamentre, ugye, nem?
kulabombaafityiszre
@Kanji: ma, 16:40
Na figyelj te nagy baloldali aki a fideszre szavazott.Te mondtad.Hát a te büdös repedtseggü jó kurva anyádat.Te is álbaloldali fideszes patkány,egy jellemtelen geci vagy,méltó párja a másiknak.
Nyírfa
@kulabombaafityiszre: 17.14

Azt mondta, a fideszre szavazott?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.