Tatárszentgyörgy

Feltöltő: kava
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kava
Minden tisztességes gondolkodású magyar közös ügye a rasszizmus elleni küzdelem.
nyirtass
@kava: Mutasd meg már légyszives, hogy hol van rasszizmus. Vagy ha nem tudsz ilyet mutatni akkor ne beszélj hülyeségeket és ne szítsd feleslegesen a tüzet.
Ha a bengáli őserdőben tigris támad rád, azt is lerasszistázod?
adsl70
ja gyere ide borsodba aztan amikor a koldodet minden nap bantjak akkor is igen kivancsian varom a velemenyed. Szerintem a te korzetedben nincs " putri" pedig kellene. Szerintem sokat alakulna a velemenyed a sajat tapasztalat alapjan.
kava
A tapasztalat jelentőségét nem becsülöm le ! Az általánosítás ami elmérgesíti a helyzetet.
adsl70
Nem a mar ne haragudj az idiotak mint te akik mergesitik a civeleket akik sajat borukon tapasztaljak a megkulonboztetest amit mi itt minden nap kapunk. Este az emberek csoportosan jonnek mennek ami egy varosban is fura es kivancsi lennek falun hogy oldjak meg. Ja es hogy nincs annyi eroszak hmm az annak koszonheto, hogy az ember megtanulta elviselni a pofonokat es tudaj akezelni a szegyent. Amibol gondolom neked nem sok vagy semmi nem jutott meg. En teganap jottem haza a multibol es a buszrol szalltam le amikor egy haromtagu bodzas csapatba erkeztem. Igen nem vagyok buszke a dolgokra es igen az egyik meglokott a masik meg pofon csapott. De a pofamat es szegyen konnyeimet mar jol kezelem igy most itt ulok a gep elott . En ezert vagyok duhos a mar bocsanat a hozzad hasonlo senkikre akiknek nincs sajat tapasztalatuk a " bekes egyuttelesrol"
kava
Kedves adsl,

Budapest egyik olyan kerületében lakom, ahol meglehetősen sok a cigány.

Rossz tapasztalataim is vannak. Csak ezeket megpróbálom nem általánosítani.

Nem segít !

Tisztában vagyok azzal, hogy vidéken a helyzet nehezebb.
adsl70
En magamrol beszelek es gondolom ami nalam gond az masnal sem jobb. Maga a gondolat ott hibadzik amikor a tenyeket elkezdjuk kozmetikazni, na ebbol lett ez a mostani allapot es itt a baj. Gondolom neked meg nem jutott ebbol az altalanositasbol es a mondas is igza " ami kesik az nem mullik.." majd lesz neked is hasonlo tapasztalatod, mert nalunk mar van. Csak meg nalatok nem ert oda, de ilyen utemben haladunk akkor legyel nyugodt te is fogod elvezni a nagy elmelkedesbol szuletendo valosagot. Nem vagy ellensegem es ne igy akard felfogni es sajnos ami tortenik azt mindig a neven kell nevezni es nem szabad szepiteni. Nalunk a bodzasok annyi jogot es tamogatst kaptak , hogy ma es akar fenyes nappal is felelem nelkul tamadhatnak. Mert tudjak mi nem merjuk a ciganysagot meg a neven sem nevezni.
Tcat
Érdekes lesz, mikor majd a jogvédők és a politikai elit is saját bőrén tapasztalja, mit szabadítottak országra. Ja, de mivel ők az utolsó körben kerülnek sorra, lehet hogy akkor már késő lesz különösebb erőszak nélkül rendezni a dolgot?
nyirtass
@adsl70: Kénytelenek vagyunk nevükön nevezni, mert ha nem akkor még ettől is szemtelenebbek lesznek.
adsl70
@Tcat: pontositanek a- megelhetesi fajvedo bonozok es a politikai megelhetesi bunozok.... elit, mint olyan itt az orszagban szerintem nem letezik. Nagyon jol tudjuk gatlastalanul minden koltseget szamla nelkul feneketlenul szamolnak el. Pedig nekunk a mertekletessegrol es a valsagrol beszelnek. Ezek nem az elit ezek megelhetesi ingyenelok.
Tcat
@adsl70: Jogos, az elitet célszerű lett volna idézőjelbe tennem. Bár _sajnos_ idehaza már a politikai elit kifejezés eléggé kezd egyelő lenni az aljas gazember kifejezéssel. Tisztelet az egyelőre(?) elenyésző kivételnek.
kava
Az "elit"-ünk ilyen, ez egy másik nehéz kérdés. Holnap kirakom azt a posztot is.
kava
Jelenleg a népszabin nem tudtok kommentelni, én legalábbis nem tudok.
nyirtass
@kava: Én az elitet az szerint osztályozom, hogy mennyi pénzért vállalja fel a jellemtelen ügyek védelmét, hogy tud megélni belőle, mennyi pénzt tud kihuzni a "megélhetési bűnözésével" a dolgozó nép zsebéből és államkasszájából!!!
reallatas
Igen a rasszizmust feltétlen el kell ítélni, de annak esetleges kiváltó okait, ami már csupán csak az ellentétek kiélezése fogalmát zárja magába, na azt még jobban el kell ítélni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.