A tatárszentgyörgyi brutális kettős gyilkosság olyan félelmeket szít, hogy "jobboldali gyűlölethadjárat" folyik a magyar romakisebbség ellen - írta terjedelmes beszámolójában a The Sunday Times.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
annyira nem érdekel a brit konzervatív lapvélemény, hogy na!
cadmagician
a dö szándéj tájmsz telepítse székhelyét tiszaburára. fél év mulva írjon terjedelmes beszámolot. miért nem lehet végre felfogni, hogy az aljával van a baj....
sara
Ez egy minden alapot nélkülöző, nagyon aljas cikk.
Csak nem a Mohácsi Viktoria diktálta ?
Bár szemrebbenés nélkül hazudoznak a megélhetési jogvédőik és a megélhetési politikusaik is. Még az sem zavarja őket hogy két ember gyilkosát már megtalálták.
Romák voltak.
Ezeket egyetlen dolog hajt az elvakult gyülölet keltés, és mindenáron bele akarják keverni a Jobbikot.
Rosszul látom ?
antonka
pár évvel ezelőtt ugyanez az ujság azt irta, hogy magyarországon egy lakásban 9-en laknak, és nagyon rossz körülmények között. akkor én társasházba laktam, a 12 lakásból 9 lakásban egy-egy lakó lakott, akkor dühöngtem ezen, most már csak nevetek rajta. ha annyira dédelgetik őket, lehet küldeni értük akár marhavagont, vagy akár repülőt, és lehet vinni őket, adjuk nagy szeretettel.nem mi voltunk akik kiraboltuk indiát, akkor most aki rabolta őket, dajkálja a lakóit. lehet vinni! egyébként ha belekverk a jobbikot,akkor nekik ingyen reklám, aki eddig nem figyelt fel rájuk, most mindenki odafigyel. hogy mit gondol, hát ki tudja, leheg hogy drukkol azoknak, akik csendben dolgoznak. még most sem került elő mohácsi képviselő, hogy bocsánatot kérjen az országtól, a rasszistázásért. remélem kipenderitik a eu parlamentből, és mehet vissza a putriba, oda való. ott obégathat, mert náluk az a szokás.
gyulabors
Antonka ejnye, ejnye!
Már megint olyanról elmélkedsz, amelyet még saját szemeddel nem láttál.
1 Putri: Erre csak azt mondom, hogy infóim szerint 1968 --ban eldózerolták.
2. Mohácsi Viktória élet körülményei. Nem tisztem, hogy fogadatlan prókátorként védjem, de azért kíváncsi lennék a te élet körülményeidre. Pl. van - e családod, miképpen éled minden napjaidat.
Az EU Parlamentet szerintem a nagy többséggel csak képeb láttuk. Az hogy milyen munka folyik azt se Te, se én innen megiitélni nem tudjuk.
3. Az hogy az angolok mit csináltak Indiában? Szerinte a történelemből ismerhetjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.