A miniszterelnök megköszönte a pedagógusok munkáját.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ez tényleg azt hiszi, hogy a zemberek mind korlátolt barmok (04.03 miatt nem indok nélkül), s minden ócska hazugságot bevesznek!!! =))
RonaGyuri
a cenzor újra tobzódik; miközben az origótól és más szennylapoktól, no meg persze a korlátolt egyetlen értelmes magyar mondatot összehozni sem képes büdös halfaroktól öntik a marhaságokat ezt nem engedte:
b1.hvgblog.hu/2022/04/25/vicces-ember-a-magyar-miniszterelnok/
RonaGyuri
@RonaGyuri: ahogy a klasszikus vicc poénja mondja: attól, hogy Pistikének is van 2 füle attól még nem szatyor!
Nos sem az országnak, sem a népének és főleg nem a mentalitásnak nincs közelebbi hasonlósága a franciák és a magyarok esetében.
A két ember nagyon jól példázza a különbséget - persze az alapvető kézzel fogható különbségeken túl - a mentalitásban: a büdöslábú műveletlen paraszt-bunkó vs. európai polgári kultúra kiemelkedő politikusa! =))
hol van a zoknim
Nem a pénz a lényeg.
"ha nem élhetek egyszerűen szabadon szépen"
Pataky, amikor még nem rabolták el az ufok jó volt, na!

www.youtube.com/watch?v=Pu_fR-yFqlc
RonaGyuri
@RonaGyuri: az egyébként érdekes cikk - szokás szerint - erősen értékén felül kezeli ezt a retardált dagadt műveletlen paraszt-suttyót:
„A NATO és az Európai Unió tagjaként Magyarország az egyetlen olyan ország ezekben a szervezetekben, amely szilárdan Putyin zsebében van. Ez a róka a NATO tyúkóljában.

- írja, ami majdnem igaz, de nem igazán jó a róka, mert az ravasz és nem aljas! =)) Orbán viszont csak szeretne ravasznak látszani, de túlságosan önelégült és buta hozzá! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: túl az elinflálás tényen ettől nem függetlenül egy karakters megállapítás:
az első három hónapban 200 milliárd forintnyi uniós támogatás érkezett Brüsszelből ( a betervezett összeg 8,5 százaléka), miközben 1191 milliárd forintot fizettek ki.
ha ehhez hozzátesszük, hogy az EU-s pénzek sorsa nálunk a NER-társak zsebébe vezet ... =))
verőce21
Már at informatikusok sem kapnak jobb ajánlatot külföldön, mint itthon...! A közelmúltban 4-5 ilyen ismerősöm költözött haza Magyarországra...!
Most pár hete Berlinből is hazajött egy... Mindent összevetve, itthon jobban jár...!
RonaGyuri
ráadásul hazudik is: azt írja, hogy már beküldték, de nem található, viszont beküldésnek számolja! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: 5:27 a Macron vs. Orbán témához egy adalék a hvg.hu/gazdasag/20220425_macron_francia_valasztas_adok_cegek
cikkből:
"Az Ifop a választás második fordulójának napján is készített egy kutatást, egyebek mellett arról is kérdezték a szavazáson résztvevőket, milyen témák és szakpolitikák alapján döntötték el, kire fognak szavazni. Mind közül az egészségügy helyzetét mondták a legtöbben, Macron szavazóinak kétharmada azt mondta, az egészségügyben mutatott teljesítménye miatt is adott újabb ötévnyi esélyt az elnöknek."
mindeközben Orbán és az egészségügy??? Főleg, ha a teljesítményről beszélünk!!! =))
simmering73
Mai RTL Híradó: Ausztriában ipari takarítóként dolgózó fiatal. Nettó 740 ezer ft-ot keres. Van 13. és 14. havi juttatás és 100% táppénz. Meg sem fordult a fejében, hogy haza költözzön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.