Nemcsak emberi méltóságában alázták meg, fizikailag is bántalmaztak egy vevőt egy budapesti bevásárlóközpont áruházában. A sértett csak azért nem tett feljelentést, mert nem akart rendőrségi kihallgatásokra, szembesítésekre, bíróságra járni. Maga a bántalmazó is tudta, hibázott, már a helyszínen kifizette a vevőt ért Botrány egy budapesti Lidlben: megverte a vásárlót a biztonsági őr

Fotó: police.hu

K. László a VIII. kerületi Corvin sétányon levő Lidl áruházba tért be. Egy akciós terméket keresett, nem volt szerencséje, már elfogyott a portéka. Nem vásárolt semmit, elindult kifelé. Már túlment a pénztárakon, nem is gondolta volna, hogy egy pillanattal később élete legkellemetlenebb perceit kell átélni – írja a Blikk.

– Nyugodtan léptem ki, az egyik zsebemben egy másik üzletben vásárolt termékkel, annak a blokkjával, amikor elém pattant egy ember

– osztotta meg a Blikk-kel a történteket.

– Nem hordott a férfi egyenruhát, nem volt jelvénye, azonosító kártyája, nálam 30 kilóval nehezebb, 20 centivel magasabb lehetett. Tegezve, megvető hangsúllyal közölte velem, hogy biztonsági őr, én pedig loptam, azonnal pakoljam ki a zsebeimet. Megfagyott a levegő körülöttünk, a vásárlók, pénztárosok úgy néztek rám, mintha körözött gyilkos lennék, majd elsüllyedtem a szégyentől.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Már sokadszorra bizonyosodik be. hogy nem "biztonsági őrök" közül kerülnek ki a jövő század szentjei, és az vetélkedő műsorok IQ bajnokai sem, maximum az Észbontó c. örökbecsű műsorban villoghatnának, tisztelet a kivételeknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.