A férfi biciklizés közben lett rosszul, a két fiatal kezdett hozzá az újraélesztéshez, amit a kiérkező mentők folytattak.

Vasárnap két gimnazista mentette meg egy biciklis életét Kecskeméten – olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán

Gimnazisták mentették meg egy biciklis életét Kecskeméten

Fotó: Illusztráció/Facebook/Országos Mentőszolgálat

A bejegyzésben írtak szerint a mentők gyors segítségét kérték vasárnap délután Kecskeméten, miután egy 45 év körüli férfi biciklizés közben rosszul lett és hatalmasat esett a forgalmas utcán. 

A járókelők közül két középiskolás fiatal értesítette a mentőket és vizsgálta meg a férfit a mentésirányító instrukciói alapján, aki akkpr már nem lélegzett. A két gimnazista nem esett pánikba, hanem nekiálltak az újraélesztésnek, egymást váltva küzdöttek a férfi életéért, amit a perceken belül a helyszínre érkező mentők folytattak emelet szinten. 

"Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és bajtársaink stabil állapotban szállíthatták kórházba a biciklist, aki már a mentőautóban visszanyerte eszméletét. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk"

- olvasható a bejegyzés végén.

️KECSKEMÉTI GIMISEK MENTETTÉK MEG EGY BICIKLIS ÉLETÉT️ Vasárnap délután kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz a 45...

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2022. május 23., hétfő

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok