A Cozma-gyilkosságot elképesztő nyilatkozatok kísérik, gyakorlatilag mindenki mást mond, aki valamilyen szinten érintett az ügyben. Másként emlékeznek a bűncselekményre a szemtanúk, másként a Patrióta lokál üzemeltetői, és másként rekonstruálja a történteket a rendőrség - ráadásul ők szinte naponta cáfolják korábbi nyilatkozataikat egy újabb verzióval. Mi az igazság?

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nanena
Úgy összefognak zavarni a végén mindent, és elhúzódik a vizsgálat, hogy kis büntetéssel megússzák majd. A rendőrök fegyelmit kapnak, lesz akit kirúgnak, de a bankszámla közben meg lehet, hogy dagad.
keseruimre
gyanúsítottak egymásra vallanak, tanúk ellentétes vallomásokat tesznek/tettek. a fene nem fogja kibogozni, hogy mi hogyan volt, ki kit szúrt. már most mondom, hogy hosszas lesz az eljárás. meg merem azt is kockáztatni, hogy nem lesz büntetés, mert nem lehet kétséget kizáróan bizonyítani a terheltek (gyanúsítottak) bűnösségét. meg ugyebár ott van az ártatlanság vélelme.
ugyeugye
@kese: és a vége az lesz, h "Cosma meggyilkolódott"
szánalmas ez az egész!
keseruimre
@ugyeugye: nem, az nem lesz. mert az tény, hogy leszúrtak, csak az a kérdés fog megválaszolatlanul maradni, hogy ki szúrta le?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.