Bár erről nincs bizonyítéka a tévének. 

Hír TV: Deutsch Tamás hímtagnak nevezte a Ryanair vezérét

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A tévé honlapjára kikerült egyperces hírvideó, aminek címe szerint Deutsch hímtagnak nevezte a légitársaság vezérigazgatóját, Michael O'Learyt.

A kifejezést azonban csak a videóinterjú-részletet felkonferáló műsorvezető szerint használta Deutsch az ír üzletemberre, az adásba került részletben ugyanis ez nem hangzik el a fideszes politikus szájából.

Deutsch egyébként élesen bírálja a légitársaság szerdai lépését, hogy levelet küldtek az utasoknak, melyben arra biztatják őket: írjanak panaszlevelet Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszternek az „idióta extraprofitadó” miatt. Deutsch szerint a Ryanair megsértette az adatvédelmi jogszabályokat, amikor utazási információk helyett „közéleti kérdésekkel” bombázza az adatokat szolgáltató utasokat.

Forrás: Telex.hu

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Németh István: gyuszi pista, neked köne egy poszt a parlamentben! bilit tudsz üríteni? :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Eladott Ország: te a moslékabbnál moslékabb vagy olyan még a döglegyek is elkerülnek hülye rohadék! Hú, de hányok is tőled!
telegdilaci
@csak úgy.Az vagy te Tompika egy albán csődör Hím tagja hogy szorulnál rá!
Yoda69
@csak úgy...: Minek neki a bilivel bajlódni? Ott a nyelve. @Németh István:
Németh István
Lépcsőházi pihenőfal: B*ssza meg azt a jó k*rva anyját aki a fideszre szavazott! Egyetértek, de mondhatta volna szebben. Aki rájuk adta voksát, látogasson felmenője illatos kertjébe és részesítse anyai örömökben!" Nem sokkal hosszabb és pontosan ugyanazt jelenti...@Eladott Ország: gondolom ez után leírtad magad @Yoda69: ezzel a barommal együtt kézen fogva mentek a búbánatos, bús veszett kutya picsájába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.