Tavaly már csinált egy hasonló adás-vételt, akkor 26,4 millió dollárért adta el egy másik ingatlanát.

Gattyán György 12,5 milliárd forintért árulja Los Angeles-i villájátMTI/Vasvári Tamás

33 millió dollárért (vagyis 12,5 milliárd forintért) árulja egyik Los Angeles-i villáját Gattyán György. Az üzletembert a legtöbben pornómilliárdosként ismerik, de mostanában inkább a Teqball-biznisszel haknizik, illetve a 2022-es választásokra egy saját pártot (Megoldás Mozgalom) is gyorsan legyártott. 

A 444.hu megtudta, hogy a most szóban forgó ingatlant Gattyán kilenc éve 24 millió dollárért vásárolta meg Bruce Makowsky ingatlanostól – most dollárban kifejezve 33 milliót kér érte. A birtokon korábban egy évtizednél is hosszabb ideig élt Martin Lawrence komikus színész, a Bad Boys és a Gagyi Mami sztárja.

Gattyán a jelek szerint alaposan átrendezi amerikai ingatlanportfolióját, mert tavaly 26,4 millió dollárért (durván 10 milliárd forintért) sikerült eladnia egy másik, a város Beverly Hills Flats nevű részében taláható luxusvilláját. A most piacra dobott, kastélyszerű épület egy Beverly Park nevű, a Beverly Hills fölötti hegyekben található zárt luxustelepen áll.

Az 1992-ben épült, kétszintes, 9000 négyzetméteres, teniszpályás-úszómedencés telken álló, összesen 1282 négyzetméter hasznos alapterületű házhoz egy 93 négyzetméteres, jelenleg edzőteremnek használt vendégház és egy négyautós garázs tartozik.

Forrás: 444.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.