A feldolgozott termékek ára gyorsabban emelkedik itthon, mint külföldön.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
És és ? Meg nem igaz ! A csirkefarhát ugyanannyi. Na ugye ! ( De már az sincs )
Fityma éljenző nyuggervérkomandó lehet tapsikolni a 8 százalékotokhoz ! Dögöljetek éhen Nagy Orr Bánotok éljenzése közepette ott ahol vagytok. Ha kérhetném MIND ! Jobb lenne a világ ! Csak annyira becsüllek benneteket mint ti másokat , akiknek miattatok ezen a trágyadombotokon kell élni.
T-Boly
Na kedves Tercsi ángyom ! Ez minket hidegen hagy !
Szombaton hozzák a hasított hízót. A feldolgozáshoz a kések megélezve,pálinka,sör a hűtőben,kolbászhoz + 10 kg darált hús a fagyasztóban,a hurkához holnap veszek egy fél fejet,két három nyelvet. Sajtot most nincs kedvem csinálni ,ebben a melegben nem fogok füstölni.
Csirkebél? Azt egyék a fidesz szavazói az ársapkával együtt !
T-Boly
Elfelejtettem,hogy még az áprilisi nyugdíjamat se vettem fel. pedig ha marad hely a 380l es ládában,akkor veszünk az anyjukommal pár darab fagyasztott szárnyast is,mert úgy jó az,ha nem mindig egyféle húst zabál az ember.
Két reggel ettem a főtt császárt és most nem tudom,hogy a paradicsomtól vagy a szalonnától nehéz a bélésem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.