1. Magyarországon 15 százalék alá mérsékli az egy ajánlattevős közbeszerzések arányát. 2. A korrupciós ügyekben bárki fordulhat bírósághoz jogorvoslatért, ha az ügyészség leállítaná az eljárást. 3. A kormány által kezdeményezett jogalkotást megelőzően időt kell hagyni a társadalmi konzultációra. A speciális, gyors törvényalkotást a kormány igyekszik csökkenteni. 4. Az uniós források egy részét a lehető legnagyobb energiafüggetlenség elérésére kell fordítania a kormánynak.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Horizont: 2.pont.. :) polpot leállítja az eljárásokat...(?):):):)
drrotf
A baj biztosan nagy, ha az idáig hangoztatott álláspontunktól meg kellett válni, és el kellett fogadni az EU javaslatait.Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy miért kellett addig várni, hogy a gazdaságunk és így az életünk is egyre nehezebb helyzetbe kerüljön, s felmerül-e az állami bűnüldöző szervek valamelyikébe, hogy ezzel a magatartással az országnak és nekünk magyaroknak a makacs vezetőink mennyi kárt okoztak?A bukott politikáért a felelősséget ki vállalja nyilvánosan, vagy erre is azt mondják majd, hogy a bukott bal oldal, Gyurcsány, vagy soros, vagy valaki az EU-ból a felelősAzt átgondolták bizonyára, hogy nem csak elfogadni kell az EU javaslatait, hanem végre is kell azokat hajtani, mert csak akkor adják oda a pénzt, amelyre egészen biztos sürgősen nagy szükségünk van ?Hozzá kell szokni, hogy az EU pénze nem olyan mint a költségvetés, amelyből annyi vesznek ki amennyit akarnak, az eus pénzt az EU polgárai adták össze, és ők nem olyanok mint a magyar választók, akik tesznek arra, hogy az ország vezetői hogyan csapják be őket, ők szeretnék tudni és látni, hogy a pénzüket arra használjuk-e fel amire azt kaptuk!Remélem hogy egyszer a költségvetésünkkel kapcsolatosan is egy ilyen jó gazda gondosságú álláspontunk lesz, és az állami szerveink majd azon dolgoznak, hogy minden forint az ország szolgálatában kerüljön felhasználásra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.