1. Magyarországon 15 százalék alá mérsékli az egy ajánlattevős közbeszerzések arányát. 2. A korrupciós ügyekben bárki fordulhat bírósághoz jogorvoslatért, ha az ügyészség leállítaná az eljárást. 3. A kormány által kezdeményezett jogalkotást megelőzően időt kell hagyni a társadalmi konzultációra. A speciális, gyors törvényalkotást a kormány igyekszik csökkenteni. 4. Az uniós források egy részét a lehető legnagyobb energiafüggetlenség elérésére kell fordítania a kormánynak.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Jót röhögtem. Ennyit kierőlködött ki magából a hordóhasú. Csakhogy ennyi nem lesz elég.
A 2. pont különösen tetszik ezt még talán ők maguk se hiszik el, de mi semmiképpen sem.
Mondjuk a 3-as pont se semmi, de mi tudjuk, hogy abból se lesz semmi.
Nagyon kéne az a pénzecske mi ???
Clavigo
@Horizont: 2.pont.. :) polpot leállítja az eljárásokat...(?):):):)
drrotf
A baj biztosan nagy, ha az idáig hangoztatott álláspontunktól meg kellett válni, és el kellett fogadni az EU javaslatait.Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy miért kellett addig várni, hogy a gazdaságunk és így az életünk is egyre nehezebb helyzetbe kerüljön, s felmerül-e az állami bűnüldöző szervek valamelyikébe, hogy ezzel a magatartással az országnak és nekünk magyaroknak a makacs vezetőink mennyi kárt okoztak?A bukott politikáért a felelősséget ki vállalja nyilvánosan, vagy erre is azt mondják majd, hogy a bukott bal oldal, Gyurcsány, vagy soros, vagy valaki az EU-ból a felelősAzt átgondolták bizonyára, hogy nem csak elfogadni kell az EU javaslatait, hanem végre is kell azokat hajtani, mert csak akkor adják oda a pénzt, amelyre egészen biztos sürgősen nagy szükségünk van ?Hozzá kell szokni, hogy az EU pénze nem olyan mint a költségvetés, amelyből annyi vesznek ki amennyit akarnak, az eus pénzt az EU polgárai adták össze, és ők nem olyanok mint a magyar választók, akik tesznek arra, hogy az ország vezetői hogyan csapják be őket, ők szeretnék tudni és látni, hogy a pénzüket arra használjuk-e fel amire azt kaptuk!Remélem hogy egyszer a költségvetésünkkel kapcsolatosan is egy ilyen jó gazda gondosságú álláspontunk lesz, és az állami szerveink majd azon dolgoznak, hogy minden forint az ország szolgálatában kerüljön felhasználásra.
sgl
Figyu dagadt disznó!: " Daniel Fraund német zöld képviselő kijelentette:
„Hatvan kötelezettségszegési eljárás után elfogyott a türelmünk Orbánnal szemben.
Az uniós szabályok megkövetelik, hogy Magyarország számára azonnal befagyasszunk minden pénzt”. "

Fogod a témát?

60 azaz HATVAN!

nem 4!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.