Egy 7 tagú zalaegerszegi roma család házát érte támadás szerdán éjszaka. A család arra ébredt, hogy bazaltkövek kövek záporoznak be az ablakon.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
Szerintem provokáció volt, hangulatkeltés. Most annak van itt az ideje. A figyelmet elterelni, híradó, rádió, újságok. Lesz megint nagybetűs cím és lesz a fórumokon miről vitatkozni. Ez kell most a magyaroknak!! Mi meg ugrunk rá.
Ez szemét dolog:-(
Holnap talán arról olvasunk, hogy a roma kisgyerek nem ette meg az oviban a tepertőkrémes kenyeret, mert a dadus rasszista.
Jenni
az a baj hogy ez így fog menni tovább,de szerintem ez egy stratégia a kormánynak,így elterelik magukról a figyelmet,pl. a megszorító csomagokat,jól jön ez most nekik hogy az emberek tudnak mivel foglalkozni,és addig elterelödik a róluk a figyelem,szerintem ez direkt így lett megcsinálva,valaki ezt kitalálta és jól is jött,ugrasszuk össze a romákat és a nemromákat addig legalább nem veszik észre az ország válság helyzetét.Szerintem ez így van.
sara
Evikati ! Jól látod. Teljesen igazad van. Hangulat keltés.
Csakazértis történet !
Mereszanh
@Jenni
igazatok van, egyetértek... ezért is nevetséges, vagy ha úgy tetszik siralmas már ez az egész szituáció.
adsl70
Szerintem es egyes velemenyek szerint mar megent divat a tv-ben szerepelni. Es azert legyunk tisztaban vele minnel tobb ilyen incidens van annal jobban jarnak vele egy bizonyos kor. Anno ilyen volt az UFO laz is akkor is boldog boldogtalan eszlete a jelensegeket es most? hmm eltuntek az ufok :(
Mereszanh
Hát remélem hamarosan ez a "cigányozós-romázós" témáról is leszállnak végre, mert már "kicsit" kezd tényleg uncsi lenni ez az állandó feszültség keltés. Már a propeller-re is ha rákattintok, legalább 10 téma szól erről a dologról. Én elhiszem, hogy vannak gondok az országunkban, de a gyűlölet csak gyűlöletet tud szülni...és ez nem megoldás. Persze az sem ha a fejünket a homokba dugjuk. Na mindegy én többet már meg se fogok nyitni semmit ami ezzel a ténával kapcsolatos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.