Egy 7 tagú zalaegerszegi roma család házát érte támadás szerdán éjszaka. A család arra ébredt, hogy bazaltkövek kövek záporoznak be az ablakon.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ugyeugye
"A család arra ébredt, hogy bazaltkövek kövek záporoznak be az ablakon."

Már bocs, de geológusok?
sara
Vajon ebben mennyi igazság lehet,volt már piros autó,kigyulladt kinai hősugárzó,........ vagy mindegy is csak a légbőlkapott hír is hír
nyirtass
@ugyeugye: Nem, súlyemelők! Náluk természetes dolog, hogy a 20-30 kg-os bazaltkövek "röpködnek"
hutomi
Fiuk jobban tettétek volna,ha ezeket az "értelmes" hozzászólásokat mellőztétek volna.
Üdv: egy nem roma
ugyeugye
@hutomi: lány vok :D
és sztem sara is, de nem baj, fő a jókedv!
nanena
@hutomi: Néha jobb csendben maradni.
hutomi
nanena én is úgy gondolom, ebben egyet értünk!
nanena
@hutomi: félreértettél. A hülyeséget viccel lehet oldani. Ez az értelem.
zsolti
@hutomi: talán kevésbé lenne "vicces" az egész, ha nem kiáltana folyton mindenki azonnal romák elleni brutális támadást, amint valami hülye részeg bedob két követ az ablakon...

ezzel a legkönnyebb takarózni, haragos meg persze sosincs, á, hogy lenne?! a pécsi kézigránátos esetnél sem volt. kezdik lejáratni a "szereplők" az egész problémát, ne csodálkozzunk, ha lassan már a vicc szintjén lesznek ezek "támadások".
nyirtass
@hutomi: Látom az értelemmel te igazán nem fukarkodsz! De talán nem itt kéne osztanod az észt, hanem a rasszistázó társaid között!!!
Közületek, ha valakit megtámadna a bengáliai őserdőben egy tigris, azt is lerasszistáznátok!- ha maradna rá időtök.
hutomi
Szép volt nyirtass ehez aztán tényleg nehéz mit szólni. Csak így tovább sok sikert az elv társaid körében.
Azért szerencsére még vannak normális emberek is ebben az országban.
ugyeugye
@hutomi: egyszer azt írta vki itt a propin:
"ne vitatkozz az elmebetegekkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

szeretettel küldöm neked. :)
nanena
@hutomi: Érdekes, itt rajtad kívül mindenki nemnormális?
Mereszanh
@hutomi
Szerintem itt ugyanannyi joguk van nekik beírni a vélemyényüket, mint neked. Erről szól a dolog, ha meg nem tetszik akkor sem áll senki uzival a hátad mögött, hogy márpedig ezt olvasd..és igen lehet, hogy "viccet" űznek belőle, de ezen már nem is csodálokozom.
egy nem roma, erőszakot elítélő, nem rasszista lány
nyirtass
@hutomi: Nem kommentet kérek rá, hanem csak annyit, hogy gondolkozz el rajta, és tanúlj belőle !!!!
hutomi
nyirtas barátom mi vagy ki vagy te, hogy kinyilatkoztatásaidon, csak gondolkodni szabad, véleményt nyílvánítani róla nem!
zsolti
na jól lehordtátok.. pedig annyira szerintem nem volt vészes.
hutomi
Különben visszatérve a cikkhez, nem tartom viccesnek, ha bárki házára köveket dobálnak. Legyen a háztulajdonos, vagy a dobáló akár roma, akár nem roma.
Mereszanh
Szerintem sem az amúgy...és nem is az a vicces..csak már ez az egész helyzet...
hutomi
Mereszanh ez a helyzet tévedsz nem vicces ez siralmas, és ezen kéne tán nyirtass barátomnak elgondolkodni, nem nekem az ő kinyilvánításain.
Mereszanh
Ja igaz sírhatunk is akár...úgy is depis az időjárás.
nyirtass
@hutomi: Ezért nem tudtok a társadalomba sem beilleszkedni. Mert ti gondolkozni nem szerettek, nem akartok mert az nem kényelmes, csak a hangotokat hallatni.
hutomi
Na idefigyelj te nagyokos nyirtass tudod te egyáltalán miket írkálsz itt össze vissza. Fogalmad sincs a másikról úgy nyilatkozol róla. Fiam ez bunkóság.
Egyébként én a hírre próbáltam reagálni ami arról szól, hogy megdobáltak egy roma házat. Erről nem igen tudom mi a véleményed, mert erről még nem írtál.
Ellenben csak személyeskedsz, elég tapló vagy fiam!!!
Kívánom, hogy kőzáporra ébredj az éjszaka folyamán.
ugyeugye
@hutomi: az átok mindig visszaszáll, úgyhogy óvatosan.
egyébként meg, ha már itt tartunk, éppen te kezdted a személyeskedést... kicsit görgess vissza.
Jenni
hutomi,szerintem lehet mindenkinek véleménye,
nyirtass,már megint általánosítottál kikérem magamnak hogy többes számban beszélsz.Amúgy én már nem tudom eldönteni ezeket a támadásokat én szerintem már ezek oda-vissza vannak,megtámadtak a romák nemromákat akkor oda-vissza megy,és ezt kéne megállítani,mert valljuk be mind a két fél hibás,de abba viszont igazatok van hogy lehet éppen csak egy részegnek olyan kedve volt hogy éppen köveket dobáljon be a házba,sok esetben előfordult már ilyen....amúgy roma vagyok,de nem az a megoldás hogy mi romák elkezdünk rögtön rasszistázni,a nemromák meg rögtön cigányozni.
Evikati
Szerintem provokáció volt, hangulatkeltés. Most annak van itt az ideje. A figyelmet elterelni, híradó, rádió, újságok. Lesz megint nagybetűs cím és lesz a fórumokon miről vitatkozni. Ez kell most a magyaroknak!! Mi meg ugrunk rá.
Ez szemét dolog:-(
Holnap talán arról olvasunk, hogy a roma kisgyerek nem ette meg az oviban a tepertőkrémes kenyeret, mert a dadus rasszista.
Jenni
az a baj hogy ez így fog menni tovább,de szerintem ez egy stratégia a kormánynak,így elterelik magukról a figyelmet,pl. a megszorító csomagokat,jól jön ez most nekik hogy az emberek tudnak mivel foglalkozni,és addig elterelödik a róluk a figyelem,szerintem ez direkt így lett megcsinálva,valaki ezt kitalálta és jól is jött,ugrasszuk össze a romákat és a nemromákat addig legalább nem veszik észre az ország válság helyzetét.Szerintem ez így van.
sara
Evikati ! Jól látod. Teljesen igazad van. Hangulat keltés.
Csakazértis történet !
Mereszanh
@Jenni
igazatok van, egyetértek... ezért is nevetséges, vagy ha úgy tetszik siralmas már ez az egész szituáció.
adsl70
Szerintem es egyes velemenyek szerint mar megent divat a tv-ben szerepelni. Es azert legyunk tisztaban vele minnel tobb ilyen incidens van annal jobban jarnak vele egy bizonyos kor. Anno ilyen volt az UFO laz is akkor is boldog boldogtalan eszlete a jelensegeket es most? hmm eltuntek az ufok :(
Mereszanh
Hát remélem hamarosan ez a "cigányozós-romázós" témáról is leszállnak végre, mert már "kicsit" kezd tényleg uncsi lenni ez az állandó feszültség keltés. Már a propeller-re is ha rákattintok, legalább 10 téma szól erről a dologról. Én elhiszem, hogy vannak gondok az országunkban, de a gyűlölet csak gyűlöletet tud szülni...és ez nem megoldás. Persze az sem ha a fejünket a homokba dugjuk. Na mindegy én többet már meg se fogok nyitni semmit ami ezzel a ténával kapcsolatos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.