Szombaton jelentették be a drasztikus változtatást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Virág Árpád
Épülnek az otthoni "benzinkutak", napi 3-4 túra a régi 120 literes MERCIVEL - persze óvatiba csak 49,9 litert egy kúton, aztán irány a másik ..., majd haza s átpumpálni az esővíztározóba, amit használtan okosba' szerzett a sógi...

kepfeltoltes.zapto.org/public/20220806192026es.jpg

Megnövekedett a fogyasztás, több az ÁFA bevétel. Ennyit időarányosan soha nem adtak el Magyarországon! Persze, hogy elfogynak a készletek!
division
@Virág Árpád: Vannak akik betáraznak otthonra, pont mint az árstoppos élelmiszerekből, aztán megy a csodálkozás, hogy hiány van.
Virág Árpád
@division: Bizony! Beteszi a fagyasztóba mind a 20-at, s a drága árammal hűti, mert a pillanatnyi élmény - olcsóbb volt, akciós - sokkal inkább fontos, mint a sürgős!
verőce21
Ki az a tökkelütött barom, aki még mindig felül a rettegőknek és bármiből is bespájzol...?

Tavasszal, engem is bepalizott a feleségem, hogy vegyünk konzerveket, mert háború lesz...! (Megjegyzem, ha háború lesz eleve menekülni kell, fölösleges a spájzolás...kinek?)

No, elmentünk az egyik truk-kal egy nagyker. diszkontba, vettünk 175 ezerért mindenféle konzerveket, akkor még olcsóbb volt, alig tudtuk eltárolni a pincében, lejárati idő figyelembe vételével...!
Égett a pofám az áruházban, még szerencse, hogy megindult a menekültáradat, meg voltak győződve az áruházban, hogy segélycsomagnak vásároljuk, így valamit enyhített a zavaromon..., de most ott van bespájzolva, lent, szeríntem soha nem fogjuk felhasználni...! De időrendben van hál' Istennek...!

Mindig eszembe jut az ilyenről..., Kanadában jártunk régebben és egy ismerős idős magyar házaspárnál jártunk látogatóban... Valami hihetetlen mennyiségű konzerv volt betárolva náluk a pincében... Mindig a háborúra készültek és vagy 10 évig minden akcióban vásároltak néhány karton konzervet... de olyan mennyiséget mint náluk volt, én csak a katonaság hadtápos raktárában láttam azelőtt életemben...

Szegények meghaltak azóta mindketten, a rengeteg konzerv megmaradt... alig lehetett kiganézni a pincéjükből...!

Mindig ez a történet jut eszembe, akárhányszor meghallok ilyen bespájzolós híreket valahonnan...! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.