Július óta nem végeznek ilyen beavatkozásokat.

Orosházán leállították a súlyos baleset utáni műtéteket

Fotó: MTI/Rosta Tibor

A 444 cikke szerint Békéscsaba és Gyula szállt be helyettesítőnek, de a hivatalos határozatot nem szerepel a hivatal honlapján.

A lapnak sem a Népegészségügyi Központ, sem a kórház nem árulta el, miért szünetel az ellátás. Utóbbi annyit írt, akkor állítják vissza, ha újra biztosítani tudják „a minőségi betegellátáshoz szükséges feltételeket”.

Sebők Éva momentumos képviselő szerint itt is az ápolók hiányoznak, ahogy az ország számos pontján. 

A 444 cikkének megjelenése után válaszolt az Országos Kórházi Főigazgatóság. Azt írták, azért nem született határozat a szünetelésről, mert az orosházi kórház előre megállapodott a helyettesítésről, az NNK-nak tehát senkit sem kellett kijelölnie. Ilyen esetben csak iktatják a változást, de nem kötelesek közzétenni.

Forrás: 444.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@m73: Nem zárnak be kórházat, csak megvárják, míg magától tönkre megy, és nem lesznek adottak a minimum feltételek,sem tárgyi, sem személyzeti vonalon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m73
@verőce21: saját magadat hazudtolod meg,ezért kár volt ilyen korán felkelnek. Aludjál inkább,mindenkinek jobb lesz.
verőce21
@m73: Az orosházi kórház is olyan továbbküldő intézmény, amelyik lemarja a vastag HBCS pontokat egy betegségről, de azt meggyógyítani nem tudja. Majd a lerágott csonton lévő HBCS-cafatokért gyógyítsák meg máshol a betegeket...!

Na pont az ilyen intézményekre nincs szüksége az országnak! Ilyenek miatt alakulnak ki a hosszú várólisták...!
m73
@verőce21: nem kell itt hbcs-ned,mert nincs értelme. Mivel az állam alá tartozik,így az államnak kell a problémákat rendezni. Mivel szinte minden kórházat alul finanszíroz és párt katonákat tesz az élükre. A dillettáns fidesz csinovnyikok,meg a kórházakat okolják a saját hozzá nem értesül miatt. Ha még probléma van,akkor meg oldja meg a kormányzat. Ne pedig a saját patkány bandáját tömje ki csilliárdokkal! Ha te meg a kórház bezárását szorgalmazod,akkor
meg elárulod a saját népedet!
verőce21
@m73: te nem vagy sehol, semmilyen szinten a témához...!
Olyan, mintha galambbal sakkoznék...!
m73
@verőce21: mi van? Fáj az igazság fidesz Matyi? Amiket írtam az mind valós és igaz. Ezt te is tudod és ezért nem tudsz ész érvelni.Ezért hablagyolsz itt össze-vissza.
balos
A fideSSes csinovnyikok között rengeteg a hozzá értő ,a geci seggéhez!Ez már elég a kinevezéshez!Akárhová!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.