„Ahhoz, hogy Európa visszafogadja Magyarországot, elég csak nem bunkó fasiszta parasztnak lenni, márpedig ezt Orbánon kívül szinte bárki képes hozni. Ez mindjárt egy zsák pénzt jelent, tűzoltásként. Egy másik zsákot pedig az Orbán-klánból kitaposandó szajré” – ezzel a felütéssel ajánlotta követői figyelmébe Tóta W. Árpád egyik legutóbbi írását. Ezután felidézte, hogy amikor Nyikita Hruscsovot eltávolították a Szovjetunió éléről, tudomásul vette a döntést. »Ki álmodhatott arról, hogy Sztálin szemébe mondja: már nem kell nekünk. Egy nedves folt se maradt volna utána. Minden megváltozott. Nem félünk többé. Ez az én életművem«. „Azzal elvonult nyugdíjba, és magában morgolódva élt, míg meg nem halt” – tette hozzá a baloldali megmondóember. „Hát így jár majd Gyurcsány Ferenc, ha újra hatalomra kerül, és megint kudarcot vall.”„Az már egy másik Magyarország lesz, ahol a miniszterelnöknek nem kell korszakos hősnek lennie, és így megbolondulnia sem kötelező”.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
„Elhihető-e, hogy pont ő tudná jobban csinálni?”

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Tóta W. Árpád is beszállt Donáth Anna után a Gyurcsányhoz köthető „készülődős” vitába. Legutóbbi publikációjában a DK elnökének folyamatos üzengetése kapcsán többek között azt a kérdést tette fel:
„Van-e értelme a készülődésének? Elhihető-e, hogy pont ő tudná jobban csinálni?”

Nem hihető el, de Gyurcsány nem is azért írogat állandóan a készülődéséről. A lényeg, hogy a határozatlan választókat elbizonytalanítsa: tényleg csak az Orbán - Gyurcsány lenne a választék?
Akkor inkább emigráljunk...!!!
verőce21
Jobb ez így! legalább Feri örömében vedelhet kedvére...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.