Játéktraktorokkal lepték meg Szabó Bálintot a Fidelitas tagjai.

A Fidelitas játéktraktorokat vitt Szabó Bálintnak

MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

"Felháborító, hogy éppen az a pártszédelgő Szabó Bálint hergeli a gazdákat, akinek egyébként köze sincs a mezőgazdasághoz"

– mondta a közösségi oldalán közzétett videójában Ozsváth Kálmán, a Fidelitás szóvivője.

A szegedi politikus az elmúlt években azt is állította már, hogy megverték, megerőszakolták, elkábították és kikötözték, eltűnt, majd előkerült.

A Magyar Nemzet cikke szerint ennek fényében pedig az sem meglepő, hogy érdeklődés hiányában kudarcba fulladt az a gazdatüntetés is, amit augusztus 20-ára meghirdetett meg. Az előre beharangozott 1800 traktornak és 2200 személyautónak pedig se híre, se hamva nem volt.

Forrás: magyarnemzet.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
hát ez a faszi rendesen megszopatott...a TikTokon követtem a több órás, hihetőnektűnő beszédét, ami jól szervezettségre utalt..

...aztán pofáraejtett...meg még néhány tízezer követőt...
Eladott Ország
"A független média igazán komoly szolgálatot tett a múlt héten a pártmédiának. Alig volt olyan nap és olyan portál, ahol ne írtak volna hosszasan Szabó Bálint, szegedi önkormányzati képviselő által erősen hirdetett gazdatüntetésről. Magára valamit is adó újságíró első körben utánajár, hogy valóban készülődnek-e a gazdák. Második körben – bár lehet, inkább azt kellene első helyre tenni – megnézi, ki a tüntetés szervezője. Ha azt látják, hogy az az ember, akit saját bevallása szerint, ám bármiféle bizonyíték nélkül többször elraboltak és megerőszakoltak, egy ízben a saját cipőfűzőjével kötöztek egy szalmabálához a tanyavilágban (természetesen eközben ő csupasz volt), a járvány idején keresztbe állt az autójával egy főúton, így óhajtván megakadályozni a városi közlekedést, valamint azt terjesztette, hogy a Szeviép-ügy szálai az önkormányzatig nyúlnak – ezért Botka László beperelte és meg is nyerte a pert -, és ráadásul ez a neves képviselő nem igazán áll kapcsolatban a gazdákkal (az a gyanúm, a valósággal sem), nem jogosult a nevükben mindenféle bejelentéseket tenni, akkor azért talán nem kellett volna akkora felületet adni a hülyeségeknek. De adtak. Önként és lelkesen, most pedig jön a társasjátéknak az a szakasza, amikor a pártmédia üvöltve röhög, hogy a hülye ballibsik még egy gazdatüntetést sem tudtak összehozni, hihihi! Azt kell mondanom, ez a helyzet nem jöhetett volna létre a független média lelkes asszisztálása nélkül."
Eladott Ország
A fidelitasról: A képren látható fidelitas tagok közül a jobb szélen lévő inkontinencia zavarokkal küszködik, magyarul behugyozott. Hugyfoltos nadrágban állt ki sajtótájékoztatóra a fidelitasos legény. Az IQ szint adott. Annak megfelelően viselkedik mindegyik! Nos ezért is alacsony a népszaporulat.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/182385394_1842871859209706_2667821727401608055_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=bugn1YswdrsAX-i6jD4&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-LMwM9xY5nsIThXp8kj4zcDNTFBRlh8-ENC2CjxGFtiQ&oe=632C874B
A pártszédelgő Szabó Bálintnak valóban nincs köze a mezőgazdasághoz, de az orbánjugendnek, meg a munkához.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.