A volt élettárs felkereste a nő lakhelyét, ahol ordítva szidta a nőt, a két testvér ezután támadt rá a férfira, akit úgy megvertek, hogy a kiérkező mentőknek újra kellett élesztenie, majd másnap a kórházban elhunyt. A rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomoz.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy szemtanú tett arról bejelentést szeptember elsején este, hogy látta, amint Erdőkertesen két férfi megállás nélkül, durván bántalmaz egy harmadikat. A rendőrök a közlemény szerint perceken belül kiértke a helyszínre. 

Lánytestvérük volt élettársát verte agyon két férfi Erdőkertesen, elkapták őket

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A nyomozás eddigi információi szerint a 23 éves áldozat volt élettársa erdőkertesi otthonához ment, ahol ordibált és szidalmazta a nőt, mire annak két testvére, a 31 éves G. Gábor és a 41 éves G. Zsolt rárontott a férfira. 

A testvérpár ököllel és egy vasrúddal többször fejen ütötték a férfit és testszerte rugdosták is. A 23 éves fiatalember eszméletét vesztette, a földön magatehetetlenül feküdt, mire a két testvér behúzta a garázsba, kabáttal letakarták és egy radiátort húztak a fejére. 

A közlemény szerint a férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a kiérkező mentősöknek újra kellett éleszteniük, majd kórházba vitték. Az orvosok megállapították, hogy a férfi koponya- és arccsontok többszörös töréseit, szegycsont törését, valamint koponyazúzódást szenvedett el, aminek következtében traumás agyvizenyő alakult ki nála. A férfi szeptember 2-án a kórházban elhunyt.  

A rendőrségi közlés szerint a meggyanúsított két férfi csak részben ismerte el a tettét, egyikük panasszal élt a gyanúsítás ellen. A két férfival szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást, és kezdeményezték a két férfi letartóztatását, amit a bíróság rendelhet el.

Forrás: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Lehetséges,hogy az elkövetők nem az idén barnultak le?
vacsi
Persze, nem helyes senkit agyonverni. De ez a férfi a volt élettársa lakásához ment hőzöngeni, ordítozni, fenyegetőzni - ki tudja, mi történik, ha a testvérei nincsenek otthon. Így, hogy ott voltak, meg tudták védeni - mint ahogy sok más nőnek épp nem volt rokona a közelben, akik megvédhették volna. Esetleg már ez a szerencsétlen nő sem élne, és a férfi lenne a gyilkosa...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.