Face & Dress Controll – olvashatjuk egyre több nyíregyházi szórakozóhely plakátján, mégis úgy tűnik, csak kevesen ismerik a jelentését. Vannak, akik állítják ez a korra utaló jelzés, amíg mások csak rebesgetik, hogy ez nem más, mint burkolt rasszizmus.

Forrás: szon.hu
Feltöltő: zizi444
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

antonka
vihar a bilibe. egyébként a szórakozóhely tulajdonosának gondoskodni kell arról, hogy az általa üzemeltetett szórakozóhelyen lévő vendégek nyugodtan, békében, kulturáltan szórakozhassanak a pénzükért, ne kelljen ordenáré obégatást hallgatniuk, balhé miatt félniük, esetleg ne köpjenek a vendégek ételébe, italába. ha ezt valamelyik szórakozóhely nem tudja biztositani, akkor egy osztállyal lejjebb kell neki folytatni a vendéglátást, de akkor ne várjon normális vendégeket, hanem csak azokat, akik bárhogy viselkedhetnek.
ugyeugye
hülyeség! miért lenne ez rasszizmus?
Próbálj meg az USA-ban bemenni farmerban vhová...
adsl70
gondoloma fizeto es termeszetesen a rendszeres tagsag vedelme erdekem a tualjanak joga es kotelessege a gondtalan szorakozast biztositani. Demokracia lenyege akit szivesen latnak az mehessen akiket meg viselkedesuk miatt nem azokat meg nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.