A két csomópont között burkolatfelújtás zajlik, ami torlódást okoz. Emellett Budapest felé az 54-es km és a 16-os km-nél balesetek is lassítják a forgalmat.

Az Útinform hétfő reggel 6:47-kor kiadott összesítése szerint a következő a helyzet az ország közútjain:

- Az M5-ös autópályán, az örkényi és a lajosmizsei csomópontok között burkolat felújítás miatt az 54-es és az 59-es km között a Röszke felé tartókat a belső sávba és az ellenkező oldal belső sávjába terelik, míg a főváros felé tartókat a külső és a leállósávra irányítják. Ráadásul Budapest felé, az 54-es km környezetében baleset is nehezíti az előrejutást. Torlódásra készüljenek, melyen közel fél óra az átjutás!

Útinform: nagy a torlódás az M5-ös autópályán Örkény és Lajosmizse között

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Szintén az M5-ös autópályán, a főváros bevezető szakaszán, a 16-os km-nél egy személyautó a szalagkorlátnak csapódott. A sérült jármű a gyorsítósávot és a külső sáv egy részét foglalja el, ezért tapasztalható lassulás. A baleset miatt az M51-es autóúton is lassabb az előrejutás.

- Sokan haladnak az M3-as autópályán, Budapest felé. Hatvan, Bag, Gödöllő térségében, valamint az M0-s autóút csomópontja térségében is szakaszos lassulás tapasztalható.

Kedden este lezárják az M6-os egy szakaszát:

Az M6-os autópályát a 163-as jelű, Bátaszék és a 173-es jelű, Somberek csomópontok között este 6 órától éjfélig lezárják. Kerülni a Dunaszekcső-Bár-Somberek-Palotabozsok útvonalon lehet, illetve a 163-as jelű Bátaszék és a 191-es jelű Szajk csomópontok között is kikerülhetik a pályát az 56-os és 57-es főúton, a Bátaszék-Dunaszekcső-Bár-Mohács-Lánycsók települések érintésével – írta meg az Útinform a Mecsek Autópálya Zrt. közlésére hivatkozva.

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.