A gázár támogatásra fordított forrásokat inkább az energiahatékonysági beruházások ösztönzésére kellene fordítani az Energia Klub szakértői szerint. Király Zsuzsanna, a civil szervezet, Lakcímke elnevezésű, az épületek energiahatékonyságának javítását célzó programjának vezetője szerint, az épületek szigetelésével akár 80 százalékos megtakarítást is el lehet érni.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
na végre ők is elő tudnak állni valami ésszerű és abszolút támogatható javaslattal!
adsl70
igen csak nem a magyar szinten. Ma ugy tortenik a dolog hogy valiki felveszik a munka megrendelest es elkezdik tovabb adni...... es a vegen jon valiki aki el is vegzi a munkat. De addigra sok kezen megy keresztul es mindenki a huzza asapot es kenegeti a masikat vagy akit kell. Oszinten mi marad anyagra es milyen szakember gardat lehet abbol fizetni? semmilyet.
Akkor lehet ilyenrol beszelni ha az fogja a munkat vegezni aki a megbizast kapja, ja es nem az akinek mar 80 cege ellen folyik a csodeljaras es most menti a vagyonat a 130. cegbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.