A Debreceni Kardiológiai Napokon több mint ezer szakember tekintette át a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésével, gyógyításával kapcsolatos kérdéseket.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adsl70
kezeltesd te magad es te beszelsz most is ciganyrol. kerlek idezd hol beszeltem a " cigany gyerekrol" hogy te mit olvasol ki a szovegbol az mar a te lelkiseged vagy sellemiseged merteke...
ne nyirjuk egymast van az eletben boven eleg kartekony ember es politikai remalom.
zsolti
@adsl70: "nem akarok rasszista lenni" + "náluk" na vajon itt kire gondoltál, norvégokra? ne nézzél már hülyének, köszi.
Jenni
és mi van ha sötét a szeme és a haja?esetleg a bőre is?tudjátok mit nem tudok felfogni?Kint külföldön,vagy bármelyik más országban nem nézik az embert pl hogy kína vagy fekete,vagy éppen zsidók stb....Hanem ők pl.Amerikában amerikaik!Itt mért nem lehet mondjuk hogyha van pl egy fekete ember és itt született itt élt akkor számodra adsl70 az nem magyar?ugyanannyi joga van itt mint bárki másnak.....amúgy meg nem hinném hogy ebben a kis fiúban bármi fajta roma vagy más vér lenne.Ám nem hinném hogy Zsolti bár milyen szellemi képesség hiányában lenne.ez az én véleményem.
adsl70
te beszelsz a "ciganyokrol.." en konkretan nem erre gondoltam. A gyerek a kepen, ha mar konkretan akarod hallani :pakisztani, hindi( punjabi ) esetleg palesztina.
Mereszanh
Nem qrv* mindegy mi a nemzetisége??? 1 ártatlan gyerek!!! Jaaj már! ..miért kell mindig ide kilyukadni?! Hihetetlen, hogy már lassan nincs olyan téma aminél a vita tárgyát ne a rasszizmus..a cigányozás..képezze. Szerintem ha feltennék egy csillagászatról szóló cikket, lassan már tuti akkor is lenne valaki aki csak addig csűri-csavarja a beszélgetést, hogy ide lyukadjunk ki. Ja mondjuk a csillagászatra 'most" kb senki se lenne kiváncsi. :S

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.