Ausztria szerint is közös fellépésre van szükség a gazdasági válság leküzdéséért - mondta osztrák kancellár. Gyurcsány Ferenc a megbeszélés után arról beszélt, hogy a két ország pénzügyi szektorai nagymértékben összekapcsolódnak.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: adsl70
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
antonka
ez a világ most nem arról szól, hogy odavan e az egyik politikus a másikért, farkastörvények kellenek, és a sunyi tesók majd laposan élvezik, ha esetleg mégi igaza lesz ennek a feri gyereknek, mert tuti, hogy ki kell segiteni a szegény rokonokat, mert a magyar hitelek 70 %-a svájci frank, ha nem tudnak fizetni az adósók, akkor mit csinál a bank, felapritja őket, ha el is veszi a házukat, kocsijukat,nincs másik aki megvenné, mert nincs pénz, nincs hitel, az üres lakással házzal kocsival, ami csak áll semmit nem lehet kezdeni. ki van ez találva, és lehet hogy még hálásak leszünk ferkónak, amiért igy kiállt a nyomorunk ellen. milyen pofát vágna vitya, ha mégis megadnák azt a pénzt? milyen pofával vennék fel azok a szomszédok, akik most letagadták, hogy szükségük volna segitségre? ez már etikai kérdés.
furfang
Hát ehhez a nagy odaálláshoz képest a Der Standard ezt írta:
"Ritkán volt Magyarországnak olyan rossz sajtója, mint most, a legutóbbi brüsszeli EU-csúcsot követően – vélekedett a bécsi Der Standard csütörtökön. A gazdasági nyomorúságért a 2002 óta hatalmon lévő szociálliberális kormányokat terheli a fő felelősség – olvasható az újságban. a politikai túlélésért küzdő miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc kezdeményezése, hogy hozzanak létre egy hozzávetőleg 180 milliárd eurós pénzalapot Kelet-Európa számára, látványosan megbukott a brüsszeli EU-csúcson. A magyar származású neves ausztriai publicista megjegyezte, hogy a rosszul előkészített magyar javaslatot még az újonnan csatlakozott EU-tagok nagy része is elutasította a csúcs előtt lezajlott egyeztetésen. Gyurcsány drámai hangú figyelmeztetése, miszerint új vasfüggöny oszthatja ketté Európát, nemcsak hogy nem talált meghallgatásra, de még kárörvendő kommentárokat is kiváltott a német és a svájci sajtóban. "
ugyeugye
@furfang: inkább hagyjuk Lendvait.
nézd meg, hányszorosát kapják meg ennek az összegnek csak a brit bankok...
tsabeeka
@nanena: na pont erről van szó, hogy az osztrákok (mármint jelen esetben a politikusok) nem úgy gondolkoznak, h tetszik-e nekik x ember (jelen esetben gyurcsány) vagy nem, hanem teljesen természetes módon a konkrét javaslatról mondanak véleményt. ez hiányzik itthon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.