A köztársasági elnök az idén részt vesz a március 15-i zászlófelvonáson, ám a nap további részét - szokásának megfelelően - egy határon túli magyar közösség tagjaival tölti. Sólyom László ezúttal a Vajdaságba látogat. A köztársasági elnök környezetéből származó információink szerint az utóbbi program miatt az államfő nem vesz részt a Művészetek Palotájába szervezett esti ünnepségen, amelyen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök beszél.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Szerintem ők nem hiányoznak egymásnak :)
furfang
Mi több, én sem hallgatom meg ! Az ilyen ünnepi szónoklatai vicc kategória,( sok pénzért őrizve a drága embert), a hivatalos bejelentései pedig ugyancsak az-- lenne, ha nem a bőrünkre menne.
ugyeugye
@furfang: mi se szoktuk. Viszont úgy hallottam, madarunk levesébe légy pottyant, nem szívesen látott vendég Vajdaságban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.