Hallgass a szívedre, szavazz a Fideszre! Ez a szlogen szerepelt a ma kormányzó párt első plakátjain a rendszerváltáskor. Ez a mondat ma már az ősfideszes szavazóknak is alig jut eszébe, még annak ellenére sem, hogy az idei választási kampányban néha feltűnt. Mi történt? Ha valaki a 90-es években azt mondja, hogy Orbán Viktor egyszer Putyinok és Erdoganok barátja lesz, miközben nyugaton Európa renegátjaként tekintenek rá, valószínűleg azonnal elmegyógyintézetbe szállítják teljes nemzeti egyetértésben. Most meg ott tartunk, ha Putyin rakétaesőt rendel el civilek lakta városokra, akkor egyedül Németh Zsolt az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke mondhat csak nagy halkan annyit, hogy az Európa Tanács (ET) parlamenti közgyűlésének (PACE) magyar delegációja elfogadhatatlannak tartja a civileket célzó és a humanitárius jogokat teljes mértékben figyelmen kívül hagyó durva orosz támadásokat az ukrajnai városok ellen. Aztán a többi fideszes vezető csak hallgat, de valószínűleg...

Forrás: piacesprofit.hu
Feltöltő: Apfelbaum
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Én már annakidején sem örültem, mikor bekerültek a Parlamentbe.
Aki Én
A mai hazaáruló fidesz legnagyobb kritikusa a néhai orbán lenne.
Mondjuk ha megnézzük ifjúkori videóit, már akkor tisztán látszott az elmebaj. Sajnos csak kevesen, de már akkor figyelmeztettek.
Saját magáról elmondja, hogy skizofrén, és a tömegre nem figyelő politikusokat fegyverrel kell kergetni az utcán.
Sajnos nem figyeltünk eléggé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.