Ideje feléleszteni magunkban a katonaszellemet.

Orbán: elrettentő erejű hadsereg kell, mert „akinek nem lesz ereje, annak nem lesz igaza sem”Orbán Viktor/Facebook

Nekünk, magyaroknak ütőképes, a békét garantálni tudó, elrettentő erejű hadsereg kell, mert „akinek nem lesz ereje, annak nem lesz igaza sem” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Budapesten.

A kormányfő az önkéntes katonai szolgálatot vállalók eskütétele, valamint a Lynx harcjárművek átadása alkalmából tartott ünnepségen elmondott beszédében kiemelte: ideje feléleszteni magunkban a katonaszellemet, mert az a nép, amely nem képes erre, „a jövőben bizonyosan elbukik majd”.

Vannak olyan nemzetek, amelyek már megkezdték a felkészülést, és „mi sem maradhatunk le ebben” – jelentette ki Orbán Viktor.

Hangsúlyozta: „nem dughatjuk strucc módjára homokba a fejünket”, és ha így megy tovább, a szankciók megrendítik Európát, ráadásul úgy tűnik, elhúzódó háborúra kell berendezkedni.

Forrás: MTI

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Az igazság nem az erőben rejlik, hülyegyerek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@verőce21: Te azt mondtad hogy búzaföldeket akarnak szerezni, igaz? Most meg azt mondod, hogy vendéglátóhelyeket...
Viccelsz? Épp most mennek tönkre lassan és húzzák le a rolót! Kinek kellene veszteséges üzlet?
verőce21
@Istenakinincsen: Ha a vendéglátók "lehúzzák a rolót", mert tönkremennek, akkor most lehet olcsón megvenni azokat, te titán! :)
jesz
a déli határ-kerítésen átmászók valamiért nincsenek elrettenve...hogy van ez?
balos
@verőce21: Ezt is megtanulták?Kitől?A nemzethy geciktől!Lásd a geci kitartottjait!A muszka meg simán legyilkolássza akinek nagyra nőtt a vagyona!
Istenakinincsen
@verőce21: ma, 04:02 Amit olcsón meg lehet venni és megéri, arra a Mészáros/Tiborc Úrak céghálója ráteszi a mancsát, te pupák:))). Amúgy ezek nem véletlenül mentek/mennek tönkre, úgyhogy nem tudom mit vár az új tulaj. Neki mitől lenne nyereséges az ami a másiknak veszteséges???
verőce21
Általad említettek, M/T, nagytételben, csomagokban vásárolnak szállodaláncokat, vagy vendéglátó hálózatot, nem egy-egy kis wellness hotelt, vagy vendéglátó helyet, nekik ez nem tétel. Úgyhogy butaságokat írkálsz.

De a termőföldekről kezdtem..., ma már termőföldet nagytételben csak háborúval lehet szerezni és megtartani is csak "ütőképes, a békét garantálni tudó, elrettentő erejű hadsereg kell, mert akinek nem lesz ereje, annak nem lesz igaza sem”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.