Ideje feléleszteni magunkban a katonaszellemet.

Orbán: elrettentő erejű hadsereg kell, mert „akinek nem lesz ereje, annak nem lesz igaza sem”Orbán Viktor/Facebook

Nekünk, magyaroknak ütőképes, a békét garantálni tudó, elrettentő erejű hadsereg kell, mert „akinek nem lesz ereje, annak nem lesz igaza sem” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Budapesten.

A kormányfő az önkéntes katonai szolgálatot vállalók eskütétele, valamint a Lynx harcjárművek átadása alkalmából tartott ünnepségen elmondott beszédében kiemelte: ideje feléleszteni magunkban a katonaszellemet, mert az a nép, amely nem képes erre, „a jövőben bizonyosan elbukik majd”.

Vannak olyan nemzetek, amelyek már megkezdték a felkészülést, és „mi sem maradhatunk le ebben” – jelentette ki Orbán Viktor.

Hangsúlyozta: „nem dughatjuk strucc módjára homokba a fejünket”, és ha így megy tovább, a szankciók megrendítik Európát, ráadásul úgy tűnik, elhúzódó háborúra kell berendezkedni.

Forrás: MTI

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Az igazság nem az erőben rejlik, hülyegyerek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Az igazság nem az erőben rejlik, hülyegyerek.
magyar1
Persze, azért lettek a nagy uniók leválasztva kicsikre, nemzeti öntudattal hülyítve, Pld. Jugoszlávia, Szovjetunió stb. hogy vagy odaállnak egy erős mellé vagy bedarálják őket. De Mo.-nak sajnos egyedül semmire sem telik csak odaállni egy erős mellé akár csicskának is.
Emmersson71
Így beszél egy igazi demokrata, egy vitaképes européer államférfi!
Jaa..NEM!
namihami
Pocakosok--mára--előnyben?
Az elrettentés első lépcsője akár az is lehetne, ha majd a gyakorlótéri katonára nem jut fejenként egy-egy íróasztali tiszt.
kulabombaafityiszre
A másik orbán a balázs a kommunikációs akárkid azt mondta hogy hasonló helyzetben mint ami az ukránoknál van felemelt kézzel adjuk meg magunkat.Azt sem tudjátok te dagadt kolostormalac mit akartok.Hazudozni,meg lopni,ez megy nektek.
magyar1
@kulabombaafityiszre: Amúgy Ukrajnának jobb helyzete volt (mármint a népnek) a SzU alatt.
Nessy
Szereptévesztésben van Orbán! Kis hazánk ki ellen tudna harcba szállni? Kivel, mivel?
Jozefina
A magyar haderőt először a magyarok ellen fogja felhasználni??!! Mástól nem kell félnie, csak az egyre több elégedetlenkedő honfitárstól!!??
Pálinkás Pál
bizony kell puhos...,akik majd a világ végén is levadásznak,ha sikerül meglépned...
Istenakinincsen
Ideje lenne elfelejteni és végleg eltemetni a katonaszellemet! Katonák nélkül nincs háború...ilyen egyszerű.
Ütőképes, elrettentő erejű hadsereggel békét garantálni???...ez még senkinek sem sikerült.
szegfue
Ja persze... mindent "erőből" lenyomni... csak erre tudnak gondolni, hiszen a diplomáciát meg kellene tanulni, ezt nem adják valamilyen doktori cimmel sehol sem... és sajnos ez az, amihez nem értetek. Az alázkodó farpofa nyalás, meg a nagykövetek "berendelése" bizony nem vall diplomáciai érzékre.:(
nemethagnes
@lampa laz: A mai világban igen. Ahol az erő, ott az igazság.
Gazella
@polgarb: erre még cdak most jöttél rá?!
Gazella
Hadsereg :D ami még van az a kis maradék az is elakatja hagyni a katonaságot
Amúgy ha erőből akarsz valamit O1G akkor menj az első vonalba a tetves narancsokkal és erőből harcolj... na meg a 70 éves tankokkal :D
Havanagi
Elrettentő?Most nem tudom,hogy sírjak,vagy nevessek.
jesz
...és a fegyverzetből hol van a vízágyú? he? Többet ér bárminél...az biztos, hogy erre nem jönnének többé.
Havanagi
Ezzel a ki országgal akar "elrettentő" lenni?Na ez a nevetséges.
gina
@KisTehen: Kati ócska OV ribanca hahahahah ö az erö a seggnyalásból igaz,, a fúlbevalója behozta a jólététm de mind bukik
gina
Te zsiros szemét ez kell neked, a hatalmadért a nép ellen szemét muzsikus álmodj, sok nincs hátra a tolvaj életedböl
Giovanni Alba
Vegyük elő a jól bevált koncepciót, rendezkedjünk be körkörös védelemre. Mert ugye még a vérgőztől megrészegültek sem hihetik egy percig sem, hogy területszerzési céllal támadhatnánk akárkiket is, és még meg is tudnánk tartani az (ideiglenesen) elfoglalt talpalattnyi földet.
Persze indíthatnánk egy "Ordító Egér" fedőnevű akciót, csak ügyesen kell megválasztani, ki előtt tegyük le a fegyvert.
Gauntlet
mehet a Kaminó bolygóra klónozni, a bukszája már tele hozzá' :(((
Málna
@Emmersson71: Miről beszélsz? Nem ő irányítja a dolgokat, ő csak próbál alkalmazkodni a világ működéséhez.
Málna
@lampa laz: Nem hiszem el, hogy ezt sem értitek...
teuton
Nem egeszen ertem, bar a fideszbirkaknak valszeg minden vilagos... Szoval Magyarorszag a NATO tagja, ott pedig az a vastörveny van, ha egy tagallamot megtamadnak, az összes többinek kötelessege belepni az oldalan. Namarmost... Magyarorszag melyik olyan orszaggal hataros, amelyik megtamadhatna? Esetleg egy szinten NATO-orszag??? Vagy inkabb megis a nagy barat, a Szovjetunio??? Ezen el kelene gondolkozzanak a birkak, de nem tudnak...
teuton
Harc, katonasag, foci... Ennyi" intelligencia" szorult bele...
terlasz
@teuton: Jönnek az éhséglázadások, kellenek a rendrakók. Aztán meg az EU-ból való kilépésre is készülni kell... Lesz dolga a katonának.
verőce21
Hogy kitől kell félni...? Ha az ukránok elveszítenek a területükből, szerezni akarnak helyette nyugat felé..., amerre könnyebben lehet...
Yoda69
Az elrettento ero a belso ellenallas letoresere kell a gecinek.
Yoda69
Az elrettento ero a belso ellenallas letoresere kell a gecinek.
puszt
Hát, ha másként nem, akkor úgy, h az ellenség halálra röhögi magát... Már megint egy lázálom.
verőce21
Az ukránoknak területet kell szerezniük, az elveszett - és már usa érdekeltségeknek eladott - gabonaföldek helyett!
Ugyan miért ne rohanná le a Tiszántúlt...?
Úgy Battonyáig...!

Hogy mi NATO ország vagyunk? És melyik oldalt érdekli ez...? Persze béketárgyalások kezdődnének a visszaadásról, NATO és hoholok között, de ez évtizedig is eltarthat...!
Lepényleső
...legjobb példa erre az ő esete lenne,- ahogy erőszakkal bitorolja az igazságot és a hatalmat,
amiket kevéllyel vágott zsebre?
balos
Ez a törpe geci álmodozik erős hadseregről!Elnézve a szaporulatot,hát talán két rajt ki tud állítani a szölő termés betakarításához!Ha nem vette volna észre egy két csatán kívül még a futottak még kategóriában is az utolsók között voltak a honvédeink!Viszont kegyetlenkedésben előljártak a muszkáknál akiknek most a valagát nyalja!
Edebácsi
Ő erölködhet bárhogy, akkor sincs igaza!
Toller Béla
Nagyon hülye! Akit mi e tludnánk rettenteni, az egyébként sem merne megtámadni bennünket ! Az Albániánál kisebb, Szlovákiánál gyávább országok listáját össze kellene állítanotok !
simmering73
Elrettentő erejű hadsereg kell. Erre basztak rá a magyarok mindig.
csipetke
Milyen eltrettentő erejű hadsereget akar orbán? Vajon tud róla,hogy ez egy kicsi kis ország, ahol az embereknek nem hadsereg kell, hanem kenyér, amit meg tudnak fizetni. Lehet,hogy azt se tudja,hogy NATO tagok vagyunk? Valaki szólhatna neki
ómió
Pedig, aztán, Linder efftárs "megmutatta nekünk"! Azóta is országunk 2/3-a "bánja"!
telegdilaci
@lampa laz:ahhoz képest hogy folyamatosan békepártiságról szajkózik ahhoz képest már nem csak szavakkal,hanem fegyverekkel is harcolni akar egy nem létező ellenség ellen ugyan kinek lenne és milyen érdeke lenne egy ilyen semmi kis Országot amit a kormányzó pártunk és kormányunk szét rabolt a Magyar hadsereg csak golyófogónak lenne jó a pökhendi többet képzel magáról mint amennyi Miniszterelnökünknek sajnos baj van a Toronyban!
lampa laz
@telegdilaci: Ez egy húgyagyú hangyás barom, eddig stadionozott + kisvasutazott, most meg katonásdit játszik a pénzünkön.
balos
@lampa laz: Ráadásul,lassan 1 játék villanyvasutat sem tudunk üzemben tartani!Abból is kilopják az áramot!
evacica
Na ez aztán a béke párti Orbán! Ki lóg a lóláb! Csak erőből értenek, ez az ő nagy békepártisága! Bort iszik vizet prédikál, még akkor is hazudnak ha alszanak!
T-Boly
Akinek nem lesz ereje,az nem tud szarni !
Istenem,hogy én mennyire utálom a törpöket !
nemethagnes
@lampa laz: igen, ilyen világban élünk.
drrotf
Olcsóbb és lehet hogy eredményesebb elrettentés lenne, ha Orbán és katonái összeállnának és egy nagyot kiáltanának, hogy "Huh!"Ekkor az ellenünk támadó anonimok, mert hogy nevük az nincs, megrettennének ettől a félelmetes kiáltástól, és így elrettennének az országunk megtámadásától.Szerintem , aki volt már magyar katona, az tudja, hogy ez a módszer legalább olyan eredményes mint kétszáz páncélozott jármű beszerzése, ami a kiáltáshoz képest bazi nagy összeg!Gondolkozzon már el ezen Varga Misi, és ajánlja a hadvezetéshez is "nagyon" értő Orbán Viktornak.!
drrotf
Orbáni alapállás, hogy igazsága csak annak van akinek erős hadserege van!Akinek nincs erős hadserege annak igaza sem lehet!Micsoda békepárti gondolatok ezek.Béke Nobel díjat Orbán Viktornak!
teuton
Ja, Svajcbak is elrettentö erejü hadserege van... Meg egy kicsit több penze, de megsem felnek...
VASTAGBŐR
Elrettentő erővel egy drónt sem vettek észre. Szarrá lettek oltva és még fel sem mondhattak ..
Te meg csak az elmúlt 2 évben tanultál meg angolul .. de rajtad legalább látszik.
Nesze olvass publikációkat. Lajos meg tegye le a középfokút, de ne úgy mint sümegen az érettségit ..

A mi katonáinkat is telenyomták biokommunikációs termékekkel ? Hát meg nemcsak őket ... ilyenekre gondolunk IoB, IoNT etc ... Hol vannak a hazaiak spektográfos bemutott megerősítések vagy cáfolatok ? Tudományos publikációkkal kapcsiban ?

Kicsit sok volt a szívroham is nem ? Egyáltalán van spektográf Magyarországon ? :D

Sovány volt a média is ... ennyi léért .. Ez csak egy publikáció ... millióegy ilyen van ... most meg még a lopott szabadalom is ... jááj gyerekek ... itt van a haverotok publikációja is ..

www.researchgate.net/publication/356507702_MICROSTRUCTURES_IN_COVID_VACCINES_inorganic_crystals_or_Wireless_Nanosensors_Network/link/61a4d94eee3e086e3d3a6756/download
VASTAGBŐR
Akiket feláldozol ?
vagy nyomod is velük majd, mint Kadi bácsi ?
VASTAGBŐR
vagy aki le tud bírkózni reggelire egy zsák pacalt az elrettentő ?
balos
Nicsak a törpe puhos dagadtakkal akar 100 métert futtatni!Szerencsétlen debil,agyára ment a muszka geci!
telegdilaci
@lampa laz:Snájdig egy pocakos Tábornok lenne a Miniszterelnöktől akiket ő utál!
telegdilaci
@lampa laz:Aki folyamatosan hazudik annak egy erős hadseregtől soha nem lesz igaza,és főleg ha hazugságokkal félre vezeti a saját nemzetét!
Nessy
Vajh kit, mitől kell kiket elrettenteni?
Peller Anikó
@Nessy: Ez a büdös cigány erővel akarja kiharcolni a maga hazugi gazságát.

Békét az tud tartani aki megpróbál békében békességben élni, nem úgy mint teálllat.
yell
Orbán elkotyogta a vezérelvét: Akinek ereje van, annak van igaza - akinek eddig nem volt világos.

Eresztények, szerintetek erről Istennek is ez a véleménye?
Egész világ - láthatatlan és látható - konzultáció.
Nem csak igennel vagy nemmel lehet válaszolni. Fejtsd ki a véleményed - ahogy egy igazi konzultációhoz illik.
"A menny egy pokolian jó hely" - jeligére küld el valahol a világban az Elm utca 666-os címre. Freddy Krueger fővédnök ellenjegyzi a beküldésedet, aztán lesz, ami lesz.
yell
Ahol minden előfordulhat, ott minden elő is szokott fordulni.
Istenakinincsen
@verőce21: tegnap, 05:45 Te olyan okos vagy! Látom értesz mindenhez. A tiszántúlt akarják szerinted elfoglalni/megszerezni az ukránok??? Azt a sivatagot ami már a holdról is látszik? Ott már nem sok búza lesz! Ezt a sivatagot fogja "megvédeni" az ukránoktól az ütőképes magyar hadsereg?
verőce21
@Istenakinincsen: Milyen sivatagról beszélsz, félkegyelmű? A legjobb gabonatermő vidékek vannak ott. Kevered a Duna-Tisza közi Homokhátsággal.
Dr. Proktor
@Nessy: ... az ugrálástól az ellenzéket!
rebel
Homokhátság...

@verőce21: Egész Magyarország elsivatagosodott - szellemileg.
Én vagyok rá a bizonyíték. Ahol egy sima érettségivel megmondhatom a frankót, ott el van sivatagosodva minden - szellemileg.

A tanult parasztok nem tanulnak semmiből!
Pl. a tanult parasztok azt tanulták meg a történelemből, hogy sosem tanulnak belőle.
rebel
"A tanult parasztok nem tanulnak semmiből!"

#kepzavar
magyar1
@verőce21: Az ukránokat a nato-nak abban az esetben azonnal ki kell lőni mint a nyulat ha felénk akarnának területszerzésre indulni.
Juhász István
Ugyan KI ELLEN KELL KÉSZÜLŐDNÜNK ekkora vehemenciával ? A Sógorok... barátiak, az összes többi környező országnak talicskával szállitottuk a pénzt... akkor ki is az ELLENSÉG ???
Nessy
@magyar1: Keresd fel háziorvosodat ideggyógyászati beutalóért.
magyar1
@Nessy: Miért? Tudsz valamit arról, hogy kiléptünk a nato-ból?
Nessy
@magyar1: Mi az ördög fülit keresne Ukrajna kis hazánkban??? Milyen területekre tarthatna igényt??
percsi
A népszavazási listából fogja kikapkodni az erős-egészséges embereket. Nemhiába érdekelődött az egészségi állapot felől.
Istenakinincsen
@Nessy: ma, 09:51 @verőce21 október 16., 05:45: Írta: "Az ukránoknak területet kell szerezniük, az elveszett - és már usa érdekeltségeknek eladott - gabonaföldek helyett!
Ugyan miért ne rohanná le a Tiszántúlt...?
Úgy Battonyáig...!"
El nem tudom képzelni, hogy jut eszébe ilyesmi.
Istenakinincsen
@verőce21: ma, 04:48 Szerinted az ukránok indítottak háborút területszerzési célból? Akkor miért nem egyből a tiszántúlra jöttek? Erre könnyebb lenne mert még nincs kész az "ütőképes" hadseregünk te szerencsétlen idióta!
Szerintem azt meg végképp ne erőltesd hogy ki a félkegyelmű...ebből nem fogsz jól kijönni:))
Nessy
@Istenakinincsen: Az emberi hülyeség végtelen!( Einstein)
Istenakinincsen
@Nessy: :))) Einstein forog a sírjában, hogy van valami ami gyorsabban terjed mint a fény.
verőce21
@Istenakinincsen: A félkegyelmű természetesen az, aki a "Holdról is látszó" elsivatagosodást vizionál a legtöbb vízfolyással átszőtt Tiszántúlra.

Az ukrán déli hadseregcsoport mindig szeretett Mo.-on állomásozni, miért ne rohanhatná le a Tiszántúlt...? Egy usa fegyverekkel felszerelt ukrán hadsereg usa földekért...? Másfelé nem is mehetnek. Lengyeleknél, románoknál ott állomásoznak az amerikaiak..., szlovák hegyekben nem terem meg a búza... Magyarország az egyetlen, amerre búzaföldet szerezhetnek...!
Bogatir
Hülyegyerek a betyársereget kinevezi fékentartó katonai erőnek
Istenakinincsen
@verőce21: Értem már:) Ezek szerint búzaföldekért folyik a háború. Szerintem mérd meg a lázad!
verőce21
@Istenakinincsen: Nem a búzaföldekért, a fejedben lévő elsivatagosodásért...! :)
Istenakinincsen
@verőce21: Egyre jobbakat írsz! Szóval akkor nem a búzaföldekért, hanem az én fejemben lévő elsivatogodásért folyik a harc?...Ezért kár lenne háborúzni:))
verőce21
@Istenakinincsen: (18:56) Mert már ott sivatag van...?
Totem
Orbán nagyon csörömpöl a török hadi bizniszért.
verőce21
@Istenakinincsen: 22:28) "a te fejedben" - mint egy óvodás...! :) ülj el a tükör elől...!
verőce21
Nekünk magyaroknak fáj, amikor ukrán hordák randalíroznak a településeinken és kiirtásunkkal fenyegetnek minket.
Neked ez belefér? - Mert szerintem nem. Ismét jól látja Orbán...!

Naponta tízezer ukrán menekült érkezik az országba, csupa katonakorúak... csak ~250 kér menedéket, mégis tele van velük mindefelé az ország... beszivárognak, mint a törökök Budára...!
Vannak, még sincsenek...!
Istenakinincsen
@verőce21: Te ott laksz valahol az urán határnál? Azt tapasztalod, hogy a háború elől menekülő katonakorúak ott nem, de itt Magyarországon háborúzni akarnak??? Itt akarnak búzaföldet és azt mondják hogy ki akarnak írtani? Ez elég furcsa.
Beszélj világosan, ne úgy mint egy óvodás...
Nessy
@verőce21: Ne zavarjon, hogy már évek óta egyre több ukrán dolgozik hivatalosan kis hazánkban.
verőce21
@Nessy: Tudok róla kedves Nessy. De azok nem BMW X5-tel járnak és nem wellness szállókban laknak...!
Nessy
@verőce21: Igazad van! Az Gruevszki privilégiuma.
verőce21
@Nessy: De az meg nem ukrán...!

Az elmúlt napokban Győrben kellett laknom egy wellness szállodában tele volt ukránokkal, ... a parkolóban X5-ös volt a legkisebb márka...és a környező településeken is mindütt. Néhány napja Gyulán volt dolgom, ugyanez a látvány. Kurvák, drog, fegyver, vendéglátóhelyek megszerzése a profiljuk mindenfelé...
Istenakinincsen
@verőce21: Te azt mondtad hogy búzaföldeket akarnak szerezni, igaz? Most meg azt mondod, hogy vendéglátóhelyeket...
Viccelsz? Épp most mennek tönkre lassan és húzzák le a rolót! Kinek kellene veszteséges üzlet?
verőce21
@Istenakinincsen: Ha a vendéglátók "lehúzzák a rolót", mert tönkremennek, akkor most lehet olcsón megvenni azokat, te titán! :)
jesz
a déli határ-kerítésen átmászók valamiért nincsenek elrettenve...hogy van ez?
balos
@verőce21: Ezt is megtanulták?Kitől?A nemzethy geciktől!Lásd a geci kitartottjait!A muszka meg simán legyilkolássza akinek nagyra nőtt a vagyona!
Istenakinincsen
@verőce21: ma, 04:02 Amit olcsón meg lehet venni és megéri, arra a Mészáros/Tiborc Úrak céghálója ráteszi a mancsát, te pupák:))). Amúgy ezek nem véletlenül mentek/mennek tönkre, úgyhogy nem tudom mit vár az új tulaj. Neki mitől lenne nyereséges az ami a másiknak veszteséges???
verőce21
Általad említettek, M/T, nagytételben, csomagokban vásárolnak szállodaláncokat, vagy vendéglátó hálózatot, nem egy-egy kis wellness hotelt, vagy vendéglátó helyet, nekik ez nem tétel. Úgyhogy butaságokat írkálsz.

De a termőföldekről kezdtem..., ma már termőföldet nagytételben csak háborúval lehet szerezni és megtartani is csak "ütőképes, a békét garantálni tudó, elrettentő erejű hadsereg kell, mert akinek nem lesz ereje, annak nem lesz igaza sem”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.