Az ízületi jellegű problémák nagyon sok embert érintenek. Számtalanszor találkozni azzal az elmélettel, hogy az ízületi fájdalmak a kor elkerülhetetlen velejárói, de ez nem feltétlenül igaz. Fiatalok is szenvedhetnek tőle, hiszen már akár 30 éves kortól bárkit érinthetnek, és az sem igaz, hogy ennek mindenképpen be kell következnie. Amikor már érezzük a mindennapokban a fokozódó fájdalmakat, akkor a további romlást tudjuk megakadályozni, valamint a tüneteket enyhíteni. A legjobb védekezés azonban a megelőzés.

Akkor kell cselekedni, amikor még nem is gondolunk rá

Legyünk őszinték: fiatalon még senki nem gondolkodik azon, hogy idősebb korában mije és miért fog fájni. Élvezzük a fájdalommentes, viszonylag gondtalan mindennapokat, és akkor vesszük észre, hogy valami nincs rendben, amikor már elértük azt a kort, hogy elkezdjük megtapasztalni a napi szintű kellemetlenségeket. Ekkor azonban még csak enyhe mértékben.

Az igazság azonban az, hogy az a legjobb, ha fiatalon is gondolunk a jövőre, és elkezdünk olyan étrend kiegészítőt fogyasztani, ami a későbbiekben támogathatja az ízületeinket. A kollagén például számos pozitív hatása mellett az ízületekre is jó hatással van, nagymértékben késlelteti a különböző krónikus ízületi fájdalmak megjelenését. Be lehet szerezni például itt: allnutrition.hu/Kollagen-k1089.html.

Lassíthatjuk az öregedést a kollagénnel

A kollagén megtalálható az emberi szervezetben is, és fiatal korban nagyon sok van belőle, ennek köszönhetően sokkal rugalmasabbak a szövetek, valamint az ízületek. Ahogy azonban öregszünk, a kollagéntermelésünk csökken. Ez vezet a bőr rugalmasságának elvesztéséhez, de ahhoz is, hogy az ízületeink merevebbek, kevésbé rugalmasak, és gyakran fájnak. A kollagén pótlásával mérsékelhetők a tünetek, visszatérhet az ízületek rugalmassága, és csökkenhet a fájdalom is. Nem mellesleg sokat tehetünk azért is, hogy megelőzzük a további állapotromlást. A COLLAGEN PRO tökéletes választás, ha szeretnénk direkt pótolni a kollagént.

Ahogy azonban már említettük, a legjobb az, ha már egészen fiatalon elkezdünk kollagént szedni, amikor még nem érzékelünk semmilyen problémát. Ebben az esetben ugyanis a folyamatos kollagénpótlásnak köszönhetően hatékonyan tudjuk késleltetni az ízületi problémák megjelenését, nem mellesleg a kollagén jót tesz a hajnak, a bőrnek, a körömnek, ezért akár fiatal korban is érzékelhetjük közvetlenül a hasznosságát, nem beszélve arról, hogy az öregedés látható jelei jó eséllyel később fognak jelentkezni

Forrás: allnutrition.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.