Egy-két önjelölt “biztonságpolitikai szakértő” is tanulhatna tőle. Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait Majka a lassan 9 hónapja zajló orosz-ukrán háborúról. A rapper erősen indít: Azon gondolkoztam mi kell ahhoz, hogy az emberek, a normális életüket feladva, házukat, egzisztenciájukat, családjukat hátrahagyva, elinduljanak egy háborúba, ahol miután egymást halomra ölték, testileg lelkileg megrogyva visszatérjenek szétrombolt otthonukba…(?) Majd […]

Forrás: debreceninap.hu
Feltöltő: gyurmix
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
Majka én Neked a Huszt cimű verset ajánlom olvasd el 3x 5 és gondold végig. melesleg egy kérdésem MIT tanult az emberiség a történelméből SEMMIT mert a kétlábuak hajlamosak ostobaságra a madarak is lásd a varjút elmegy a diófára a termésért elrepül az aszfalt út fölé és ráejti máris hozzáfér a csemegéhez. akkor nem is ostoba csak mi .
magyar1
Majka nagyon meglepett az értelmes kérdésével. Ez bizony a legjobb és legfőbb kérdés. Hasonlóan vélekedne mindenki akkor nem lenne háborúskodás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.