amortizáltok

Ellepik a rendőrök a közutakat, erre mennek rá most
akkor itt most megkérdezhető tán és a villanyrollerekkel mi a helyzet mert csak rászabaditották ezt a szarkorságnak alig nevezhető közlekedni önállóan nem tudó baktériumot a városokra ÉS mi a besorolása mert lassan 2-2 diák áll egyen egyen és a kijelőlt gyalogátkelőn 4-5-7 ilyen szazság szab át a közuton mert ha 2-2 halállal végződik ugye a JÁRMŰVEZETŐ lesz a vétkes mert se vizsga se jogositvány csak a puszta kedtellés Gyalűzat ám arra aki ezt csak igy minden szabályismeret nélkül kiszabaditotta a SZELLEMET fel sem mérte a várható következményeket . A KRESZ sebességhatárairól meg a büntetési összegről tudtak soron kivűl módosítani KIFOGYOTT AZ ORBÁN KORMÁNY kasszája. Fel kéne a VÉDA rendszerből oldani a leadott rendszámosakat, mert ŐK gerjesztik a száguldást gyorshajtást a tömeg meg biza merészkedik pofátlanul utánuk.
Szintet lépett a fideszes elvtelenség: a kormány propagandistái már egy gimnazistát is követnek
@NKF: ha én a másik oldalt felsorolnám itt és most meg a cselekedeteiket 600 évnyi olvasnivalót lehetne idetenni akár névvel A- Z -. W ig ámulnál a galádságoktól ennyi hazugságot 1000 év alatt nem tett a MAGYAR Nép ebből a fideszt 97 % ban sározódott igy úgy meg mindenkép mert a főisten azt mondta ne azt nézzék mint mondok hanem amit teszek.és hányszor elment az Únióban a falig. már meg a trampli seggébe bujik ujból?
Orbán Viktor szerint "észnél kell lenni", és megszidta magát a Kossuth Rádióban, amiért megint átvertek minket: "Igazán gondolnunk kellett volna arra, hogy megint ez lesz a vége"
akinek NINCS az nem tud észnél lenni, akár kósa akár pintér akár gulyás akár orbán akár polt a nevetek sötét a ti családbarát fejetek, majd ha a diákiaitok nektek mennek a sok ellenük elkövetett aljasságaitokért akkor lesz nemulass. meg anyáknapja babázon NEKTEK A kövér basa főparaméter.
Orbán Viktor szerint mindannyian támadás alatt állunk, a biológiai fegyvert liberális laboratóriumban fejlesztették ki
bizonyiték után mond a kitalációdat, te sötét aljas a diákoknak könnygázt hát akkor te mit érdemelnél 600 évet a sitten
Azonnali hatállyal lemondott Pest vármegye rendőrfőkapitánya – Már meg is van az új
érettségi meg nuku ugye? beosztáshoz évek óta észre nincs szükség kapcsolatokra annál inkább
Íme a Fidesz publicistája, aki örül Vágó István halálának – így magyarázza ellenszenvét
BENCUSKA anyád majma te az ecserin sem veszel annyi észt inteligenciát ami VÁGÓNAK a kisujjában volt max mennél egyet fosni orbán fejére AVE cé zárva
Hardverbotrány: a rántott hús jó kisütve, a processzor viszont kevésbé
mért akadtok meg az orbáncos vő+ tesó téma évek óta lapit a poltos foltos fő ügyeskedő asztalán mert az FBI azt igérte 4 óra alatt leforditják de polt KÖSZ nem kérjük ja 7-15 évig huzzák azt majd elévül ugye ?
Meghalt egy motoros, miután elütötte egy traktor
hát nem egy sulycsoport csak a motorosok kissé FELELŐTLENÜL huzzák a gázt megállás meg védelem max a temető és 1 sem fogja vissza a magamutogatást.Eltemetik. szomorú tény de 90 az nekik nincs betartva.ez van.
Első randiján sétálgatott egy férfi, amikor egy részeg autós 160-nal elgázolta
ÉS hol van ilyenkor az orbáncos pintyőkés szlogen SZOLGÁLUNK ÉS VÉDÜNK ja az csak egy MALASZT?
A fideszes polgármester lezáratta a "korrupciós emlékművet" – Nem látogatható a fák nélküli lombkorona-sétány
na akkor régi régi lózung " MINDENT vissza Kassát vissza " itt meg pogi szari vissza a pénzt az utolsó petákig vagy teljes vagyonát elkobozni? itt az idő válasszatok, Dőzsölésnek véget vetni
Szívére vette a Fidesz, hogy feljelentették Orbánt: Gyurcsányék egyre erőszakosabban támadják a miniszterelnököt
már a cikk írója sem meri a nyilvánosságot vállalni beszariságuk a fideszköbön? a mocskolódás netovábbjai?
Szívére vette a Fidesz, hogy feljelentették Orbánt: Gyurcsányék egyre erőszakosabban támadják a miniszterelnököt
@ sötétedik lám lám leszállt a köd ? 15 évvel ezelőtt kellett volna amig itt ment a hinta palinta szétloptátok a MAGYAR emberekre hivatkozva a hazát ugye? biza úgy?? ez viszont a tuttyogó ellenzékre nézve szégyen.mindegyik mást akart a kondérból.
Szijjártó máris visszavágott Zelenszkijnek
te szellemi toprongy nem az a mesztelen igazság? ja álomvilágban élő milliomos fizetésekkel bujjatok a putyin seggébe ott is csak BÁBOK lesztek utolsó jellemnélküli bábok. mert minden elmulik ám egyszer és minden a végéhez és ez meg egy német nóta.
Polt Péter az amerikai nagykövetnek fényezte az ügyészség korrupcióellenes tevékenységét
csak egy dalból idézek " Hazudik a szemed az a gyönyörű " fényezitek magatokat meg megálltok a buszsávban azán védettségre hivatkoztok? inkább a bűnözőitekkel foglalkoznátok, termeltek a behajtó végrehajtóitok színtársulata névre rangra tekintet nélkül aljasul. Lesz ebből is 7-9 éves időhúzás ugye ? akár a mikroszoft témában a vő és tesó? megszoktuk ám.
"Te dollárcseléd" – Rákay Philip nekiesett az alpolgármesternek és felfedte szerepét a földjén épülő akkumulátorgyárról
hát akkor téged minek nevezzünk simán magyarul selejt trágyadombot raksz a templomhoz ? Biciglis majom.here orbán here.
Csúnyán megsérült Weisz Fanni arca – fotó!
Ez legyen életed legnagyobb sérülése ezt KIVÁNOM. Tul fogod élni ez vigasztaljon
Felfüggesztett börtönt kértek a DK politikusára – Garázdaságért ítélnék el
@Maccska: ki az aki banditákkal akar egy műsorban lenni? szerinted? elég ha szétloptátok az országot mindent mégsem várjatok el szarkupac mellé én sem ülök le, ennyi sicceske egeréssz ott ahol eddig, amit ide okádtál az fideszes hazugság ha te elhiszed a nép 80% nem ám. 8999 olyan szöveg terjeng hogy 2023 ban nem lesz nyugdij ez tetszik NEKTEK UGYE? félpercenként minden reklámban???gebedjetek ebbe ...
Íme a Fidesz publicistája, aki örül Vágó István halálának – így magyarázza ellenszenvét
a szólást is felrugja egy -két kultúrbarbár, "HALOTTRÓL VAGY JÓT VAGY SEMMIT " simán besorolható zenésznek.műsorvezetőnek, egyet viszont el kell ismerni NAGY TUDÁSÚ ember volt, volt humora és gerince is aztán ma itt semmin nem szabad csodálkozni az élő fába is belekötnek orbán hivei, pedig sok paraszt van és sok nyirfácska. A Temetési tömeget majd tessenek megnézni mert sokan tisztelték ismerték és szerették NYUgodj BÉKÉBEN ISTVÁN !
Egyszeri kényszerhelyzetet akar véglegesíteni Orbánék kormánya – mindenkinek fájni fog
Úgy kellene ezt megoldani,hogy mivel erre a buzgó bagázsra már csak pár ember figyel Márciustól Februárig legyenek szabadságon. de egyetlen buznyákot se kapjanak túllopták már magukat rendesen amúgy meg úgysem figyel rájuk senki. Varga jucuska meg 4900 milliárdról ÁBRÁNDOZIK ?? la azt lehet.
Felfüggesztett börtönt kértek a DK politikusára – Garázdaságért ítélnék el
@Emmersson71: a te gondolatmeneted bocs de zavaros ott zárt bisztonságiak voltak 6 an egy ember ellen ha tudod az akkori eaeményeket az okfejtésed kb selejt röviden mert minden szentnek maga felé hajlik a keze Ez meg gerinc kérdése, A téma és a mentelmi jog akkor hol alkalmazták? ugyan naiv elmélet. ??ott és akkor a hatalom a bármi áront akadályozta. ETIKA? vagy barbárság ??? nézőpont kérdése.
Deutsch Tamás keménykedni akart az amerikai nagykövettel, de a magyar történelemből adott leckéje kínosan sült el
na meg kellett egy Horváth Ístván belügyminiszter aki a család barátja volt és általa járhattak nyugatra nem úgy mint az átlag 3 évente ugyebár. persze az infója tőle lehetett aztán a nagy gyűlésen max villogni akart, hogy stb de jobb lett volna ha elmegy velük,. itt más világ lenne de még nem késő bár ott is sittre invitálnák már.