Magyarországot több, mint 270 tiszteletbeli konzul képviseli külföldön, köztük van hamis tanúzással, pénzmosással, terrorizmus támogatásával összefüggésbe hozott ember is. 46 ország 160 újságírója kutatta a világ tiszteletbeli konzuljainak múltját, Magyarországról a Direkt36 vett részt a nemzetközi együttműködésben. Egy pénzmosás miatt indult nyomozásban érintett pakisztáni cukorbáró. A Hezbollah félkatonai szervezet pénzelése miatt perbe fogott libanoni bank vezére. Egy hamis tanúzással vádolt osztrák cégvezető. Egy mesegazdag orosz polgármester-feleség, akinek férje vesztegetés miatt ül börtönben. Mi a közös bennük? Magyarország mindegyiküket tiszteletbeli konzullá nevezte ki, hogy képviseljék a magyar érdekeket a saját hazájukban. Ezt a diplomáciai pozíciót arra találták ki, hogy a jó kapcsolatokkal rendelkező, ideális esetben gazdag és befolyásos kinevezettek segítsenek építeni a kapcsolatokat a két ország között.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Olyanok, mint maga a fidesz-kdnp!!?? Valószínűleg csalnak, lopnak, korrumpálhatóak!!! "Magyarországot több mint 270 tiszteletbeli konzul képviseli külföldön, köztük van hamis tanúzással, pénzmosással, terrorizmus támogatásával összefüggésbe hozott ember is. 46 ország 160 újságírója kutatta a világ tiszteletbeli konzuljainak múltját" Szijjártó valószínűleg büszke rájuk!!?? Akár egy maffia hálózat is lehetne??!!
telex.hu/direkt36/2022/11/14/magyarorszag-gyanus-hatteru-diplomatai-is-fennakadtak-egy-nemzetkozi-ujsagirocsapat-nyomozasan

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.