Leállt a Barátság kőolajvezeték, az ellátás egyelőre zavartalan – hangzott el az M1 kedd esti műsorában. A csatorna információi szerint rakétatalálat érte az áramellátót a belorusz-ukrán határon. A vezeték nem sérült meg, csak az energiaellátó. Az ellátás egyelőre zavartalan. Az M1 Híradójában elhangzott információ szerint az oroszok nagy erőkkel bombázzák Ukrajna területét, a transzformátor-állomások a […]

Forrás: debreceninap.hu
Feltöltő: gyurmix
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Megvettek az oroszok kilóra, te csicska- Magyarország előre megy az orosz gázért. Értem én, hogy a kib*szott ruszkikkal f*szán tudsz bizniszelni, baszki, de ha nem sértődsz meg, te köpedelem , akkor azért hadd mondjuk ki, hogy Putyinnal k*rvára nincs alku. Vannak, akik hasznos idiótának neveznek, de szerintem inkább hazaáruló szardarab vagy. A orosz gáz-kitettség is évtized óta tudvalevő volt, de csak még jobban belegyalogolt a fidesz. Persze, hogy fáj nekik...teccettek’ volna szakemberekre hallgatni balf@szok! Lehet, hogy ez kell a magyarnak, hogy fázzon egy kicsit és elzavarja ezt a korrupt bagázst?! Az 1000 forintos étolaj miatt nem fogják megtenni.
uploads.disquscdn.com/images/10aad7745601680812db3b67f0396c6d6bc927157ceaa98e950aedce9efe4874.jpg?w=800&h=598

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.