A borsodi romáknál kiverte a biztosítékot Kolompár Orbán, aki saját kampányát bujtatta a cigány kongresszus köntösébe. A szabolcsi és a borsodi romák képviselete nem kapott szót az országos gyűlésen, kolompár lenyúlta a mikrofont. Pedig Szabolcsban és borsodban a két megyében nagyarányú a roma kisebbség száma. Kudarcba fulladt az első Cigány Kongresszus pénteken Budapesten.

Forrás: mikom.hu
Feltöltő: jandera9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
charlie
@Evikati: Tévedsz. A disznó nagyon tiszta állat. Persze, a tartott disznó szaros, mert 2 négyzetmétere van. Ha van helye akkor a disznó is pl. egy helyre szarik (mint a macska, vagy kutya), azt elássa.
charlie
@nanena: szakmunkásokból (olyan rendes, képzettekből), segédmunkásokból pl. hiány van ny-mon (a nyugati szívóerő miatt). még most is. csakhát ugye a cigányoknak az ilyen munka nem jó
furfang
@Jenni: Te egy nagyon helyes teremtés vagy, és példa arra, hogy mennyire nem szabad általánosítani, minden nációban vannak jó és rossz emberek. A" rossz" cigányoknál szerintem törvényi erővel kell kikényszeríteni a beilleszkedést, mivel magától nagyon nehézkesen megy, és tényleg csak mint a vizet a Dunába herdáljuk amúgy is kevés pénzünket, és még ráadásul dicséret helyett bírálatot kapunk. Ennek véget kell vetni. Iskolába kell kényszeríteni a tudatlanokat, és törvényileg kell szabályozni azt, hogy ne a születendő gyerek tartsa el a családot. Ez nem visz semmi jóra, csak a bajt szaporítjuk a magunk fejére.És akinek ez nem tetszik, a miniszterelnök mondta, ő ugyan a dolgozókra értette, hogy el lehet menni, itt lehet hagyni minket. Hát azoknak a cigányoknak is el lehet menni, akik a rendet, a tudást, és a munkát ki nem állhatják.
Evikati
@charlie: Köszi, ezt valóban nem tudtam. Én csak ólban láttam disznókat még vidéken is. Mindig tanul az ember:-)))
charlie
@Evikati: valamint mivel nem izzad, még büdös se lesz :)

de ez minden állatnál megfigyelhető, hogy ha van fél négyzetmétere, akkor koszos lesz, stb.

ráadásul nagyon okos állat. a kutyát kenterbe veri (igaz, van olyan makacs mint a macska, tehát ha vmit nem akar, akkor nem fogja csinalni)
Evikati
@charlie: most már minden tudok a röfikről:-)
Olyan kedvesen bemutattad őket, hogy mától már a húsukat sem fogyasztom:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.