A Nyugatnak nem kell foglalkoznia az orosz néplélekkel, elég, ha saját érdekeit és az európaiak békevágyát követi.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gyugyula Hegyi beszélye

akár oda a hazaszeretethez is lehetne, de inkább az Orbán-alfél nyaloncsága újabb bizonysága

A derék „szakértő” ismét az index.hu-ban osztogatja az észt. „Hegyi Gyula: Német tank a moszkvai utcán” címmel. Naná, hogy a szegény oroszok ellen áskálódó hanyatló nyugat leleplezése a legfőbb célja. Mint: „válasz a háború nyugati részről történő eszkalációjára. A nyugati hatalmak az egyre intenzívebb fegyverszállításokkal és az orosz törzsterületek elleni támadások ösztönzésével folyamatosan átlépik az egykor maguk meghúzta vörös vonalakat”!
Közben ilyeneket sikerül elmesélnie, hogy: „…egyféle lélektani válaszként építi fel a Nagy Honvédő Háború folytatásának mítoszát, hőstörténetének újraírását.
Nagy ostobaságot követ el, aki nyugati ésszel kineveti ezt a mítoszépítést. A haza fogalma az oroszok számára sokkal többet jelent a politikai pártállásnál.”!
Nos túl azon, hogy nem nehéz felfedezni az Orbánnál megszokott agyament demagógiát (ahogy Orbán Európáért harcol: a péntek ellopásával és zsarolással ), igazán pikáns ez nagy orosz lélek és a haza megvédése duma, ami az orbáni propaganda szerint a megtámadott ország esetében egyáltalán nem tekinthető valós jognak. Aminek az egyik eklatáns példája a mozgósítások nagyon más értékelése.
Dr. Proktor
Hegyi Gyulának is van joga tévedni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.