Orbán Viktor szokásos pénteki kinyilatkoztatásában nem hagyta magát kizökkenteni mondandója előre megtervezett ritmusából, így az éppen zajló élőláncról, ami a pedagógusok melletti kiállás jelképe, nem beszélt péntek reggel a Kossuthon. Helyette az orosz-ukrán háborúról, a szankciókról és a baloldal külföldi kampánytámogatásáról szólt a felolvasás.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Arról nem szokott a doktorminiszterelnök úr beszámolni senkinek sem, mert ezt titkolja, hogy mit nem csinált meg és mit csinált jogellenesen, mert arról úgy gondolja hogy mindenki olvashat a médiában , az újságokban.Így nem szólt most arról sem hogy a GDP növekedést csak 4%-ra becsülte, amikor az valójában 6,2 %-o is meghaladta!Ennek következtében a nyugdíjprémium kifizetésénél minden magyar nyugdíjast pontosan 34 000 forinttal csapot be, mert csak 10 000 forintot fizetett . Ő így szokta megbecsülni a munkába megfáradt nyugdíjasait!Nála a "Jó tett helyébe , jót várj! kijelentés csak annyit jelent, hogy ha kevés a pénzed , akkor szemrebbenés nélkül vágd át még a nyugdijas édesanyádat is!
Aki Én
Határozott véleményem, hogy ez a beteg ember egy hazaáruló!
sgl
Éljen MO legnagyobb GAZEMBERE!
- A Csillagban kenyéren és vizen!
vagyonelkobzás után!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.