Juhász válaszolt is a felkérésre. 

Mit művel a TV2? Az általuk sokszor rágalmazott Juhász Pétert próbálják becsalogatni egy reality-beMTI Fotó: Máthé Zoltán

Együtt korábbi elnöke, a Tilos rádió egyik „arca”, Juhász Péter meghökkentő posztot tett közzé a közösségi oldalán. Mint ismert, a párja Hámori Gabriella színésznő, akit most a bejegyzés szerint megkörnyékezett a TV2, mégpedig azért, hogy szerepeljenek az egyik reality-műsorukban párként. 

Ugye ez az a TV2 ami sorra bukja el a pereket velem szemben, mert annyit hazudtak rólam és rágalmaztak mindenféle mocsokkal. Ugye ez az a TV2 amivel szemben végrehajtást kellett kérnem, mert arra hivatkozva nem képesek lehozni a hazugságaik helyreigazítását, mert az "túl hosszú lenne". Ugye ez az a TV2 amelyik kormánymegbízásból azon ügyködik, hogy emberek és családok életét tegye tönkre, közte a miénket is

– sorolja a posztban Juhász. Majd a válaszát is leírja:

Kedves TV2!

Sajnálom, hogy nem kenyerünk egy kukkolós műsorban való szereplés. Azt tudom ajánlani kárpótlásként, hogy egyedül ingyen is bemegyek önökhöz bármikor, hogy elmondjam az igazságot számtalan ügyről amiben hazudtak az elmúlt években a nézőiknek.

Fontolják meg! Ingyen van, a nézettség garantált, és reality lesz a javából.

Üdvözlettel,

Juhász Péter

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Dr. Proktor: Maradj a műfajban az efftársaiddal együtt! Az az efftársi miliőtök!
ómió
@Emmersson71: Gréczy efftársadon "túl vagy már" ma?
ómió
@Aki Én: Bolsiék elmebetege! Fáj valamid?
Emmersson71
@ómió: Már mondtam, elvtársaitok nektek vannak, te bolsi!
ómió
@Emmersson71: Már te se ismered fel a magadéit!? A saját bolsi efftársaidat? Még közvetlen utána se, amikor a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat együtt harsogtátok el!? Ilyen súlyos az elmebajod? Donor kutyaagyat javaslok neked is, akárcsak a többi, hasonló kórban szenvedő efftársadnak szoktam, az mindig képees az övéi felismerésére!
Emmersson71
@ómió: Már mondtam, elvtársaitok nektek vannak, te bolsi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.