Hadházy Ákos közösségi oldalán számolt be arról, hogy "úgy tűnik, a Hit Gyülekezete betiltotta az istentiszteletek fizetős belső közvetítését", legalábbis erre utalnak az általa bemutatott kommentek.

Hadházy ismét keményen beleállt a Hit Gyülekezetébe: Jézus korbáccsal kergetné ki a templomokból a nevével visszaélő, abból meggazdagodó “lelkészeket”
Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél az általa meghirdetett tüntetésen az MTVA óbudai székháza előtt 2022. november 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Egészen gyomorforgató, ahogyan a Fidesztől milliárdokat kapó gyülekezet milliárdos lelkésze a tiltakozó tanárokat gyalázza 

- fogalmazott egy korábbi bejegyzésében Hadházy.

Pár nappal később arról számolt be, hogy a videó közzététele után

a gyülekezet lapjában megjelent egy csúsztatásokkal teli "véleménycikk". Nem Németh Sándortól, hanem egy újságírójától. Majd furcsa módon cikk és szerzője kommentjének állításait kérdésekbe öltöztetve megkeresett a Hit Rádió is.

- írta bejegyzésében.

Úgy tűnik, a Hit Gyülekezete betiltotta az istentiszteletek fizetős (?!) belső közvetítését, miután bemutattam, hogy a milliárdos “pásztor hogyan beszél arról, hogy

- a tanárok rángatják a diákokat a tiltakozásba,

-a diákoknak tiszteletet kell adni a NÁLUK FONTOSABB, ÉRTÉKESEBB embereknek

- a gyerekek verése jó pedagógiai eszköz

- fogalmazott pénteki bejegyzésében a független képviselő. Hozzátette, el tudja képzelni, mik hangozhatnak el a nem közvetített alkalmakon.

Viszont ha a gyülekezeti tagok tényleg csak fizetségér cserébe nézhetik az élő közvetítéseket, az megint csak arra utal, hogy Jézus korbáccsal kergetné ki a templomokból a nevével visszaélő, abból meggazdagodó “lelkészeket”

- tette hozzá.

Sajnálom mar a 2. Szerdán nincs intra közvetités. Mi vidékiek azert fizettünk elő, hogy részesei lehessünk, mivel nincs lehetőségünk élőben részt venni. Sajnálom

- írja az egyik kommentelő. 

Sajnos van oka. Nagyon gonosz, emberi árulás, ahogyan némelyek visszaéltek ezzel a nagy lehetőséggel

- válaszolta neki egy másik.

Forrás: Facebook

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Csak egy mocskos maffiózó ez az álkeresztény senkiházi is, aki a hitet pénzért adja el Orbánnak, a maffiának!
Remélem pokolra kerül ez is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Németh István: Sötét ember vagy te nagyon, egy egyszerű fizetett Fidesz csicska, semmi több. 2018 - ig én is rájuk szavaztam, de van akinek kinyílik a szeme végül. Láthatóan nálad ez nem következett be. Ennyire agyalágyult azért nem lehet valaki, hogy egyetértsen bármivel, amit a Fidesz mondd. Nyilván a mozgás elengedhetetlen minden szempontból, csak az oktatást nem testnevelés órákban meg hittanban kellene mérni.
Németh István
@division: a gondolkozni nem tudók, nyilván veled egybehangzóan ezt vallják! Semmi gond - hogy neked volt egy 2018-ban létrejött sértődöttséged és elfordúltál egy sajátos és tegyük hozzá >> egy a nemzetépítés terén kifejezetten sikeres, a nép, a nemzet javát szolgáló kormánytól - amilyan még nem volt 1999 óta! - az a te személyes dolgog: Elvesztetted a józan ítélő képes-ségedet és nyilván a sértődöttségedből kialakúlt sajátos bosszúszomj okán! Ez is, és igy is a te dolgod!
De azt azért csak ne vitasd, hogy az ép testben lakozik az ép lélek - a testet pedig miként a lelked is karban kell tartani! ((tévedés ne essék - mielőtzt félermagyaráznál, értenél bármit - a testi fogyatékosok is ép testüeknek minősülnek ha tesznek a fizikai állapotuk karbantartásáért >>mert tudnak tenni!!! számos példa van rá > gyermeket szülnek, stb.)) Az értelem kifejlődése az akarat kiteljesedése az arra szolgáló erő, hogy napi cselekedeteiddel úrrá légy, és tudj küzdeni az akadájokkal; bizony kell a lelki egyensúly a kitartás és az erő mint fizikálisan, mint lelkiekben!
Innentől kezdve pedig divisionáld le a többit és kapd be a gebe lenge szervét, hátha bölcses-séget szívsz belőle!
division
@Németh István: Már mondhatni sajnállak. Ne aggódj egyébként az én életemért, te szerintem még életedben annyi pénzt nem láttál mint amennyit én egy hét alatt megkeresek munkával, (plusz beszélek pár nyelvet is, és megtanultam magyarul is helyesen írni, veled ellentétben), ellenben arról nem tehetek, hogy nem akarod látni azt a sok negatívumot amit a Fidesz csinál az utóbbi időben. Legyél elégedett, gondolom megfizetik a szolgálataidat, én maradok a jól kereső igazgatói székemben, amit magamnak köszönhetek, tudod te is azok közé az emberek közé tartozol, akik nem látnak messzebb az orruknál, vagyis ha nekem jó, akkor minden rendben. Az az érzésem néha, hogy te nem vagy más, mint Shikari, a Propeller nagy nemzetépítője:-)) Boldog új évet azért neked, csak legyen az azoknak az embereknek is, akik jelenleg még azt sem tudják, a Fidesz elhibázott lépései miatt hogyan fognak hónapról hónapra megélni.
Németh István
@division: téged az emberek riogatásáért aljas akna-munkádért akár indokolatlan aljas rosszhír keltésért, akár be is csukhatnának! Nem értem (értem persze) mi a célod a kormány nemzetépítő tevékenységének alázása a kialakult nimbuszának romboléás! A moslék baloldal veleük együtt te is azt sajnáljátok, hogy nem tudtok uralkodni e népen, megszűnt a potya, ! Ha te olyan sokat keresel mint mondod, és kérkedsz vele mit elégedetlenkedsz, mert egyébként kitörölheted a segged a pénzeddel és nem tudszhatalmat szereni a másokon való uralkodásra?? Na szépen vagyunk!! Nyilván a gyurcsány éra alatt nem kerestél, vagy ha akkor még többet akkor beállhat a vágyakozás helyzete, mint említettem a hatalom után! a te dolgod! A lényeg >>12-13 éve a belső moslékok mint te ellenszelében és a nyugat mocsokságai ellenére ügyesen viszi az országot! Valóban előre megyünk > leszarva benneteket meg a moslék gátló tényezőket az olyan moslékokat mint a hadházi és a hasonlók!!! Csak megsúgom te nagyon buta sok pénzű ember, hogy a korábbi kormányok az országot tönkretették, eladósították a polgárokat a bankok által is kiszolgáltatták az ellehetetlenülésnek! ...
Annak örülj, hogy el tudod olvasni amit írtam, irok, mi több reméllem fel is tudod fogni, mert azt bizony látom, hogy bánt az igazság és a korrektség amely rátok nem jellemző! - különben; most nem szépirodalmi pályázaton vagyunk (amely alkalomakkal három alkotásomat is kitüntették, plusz jutalmazták, te pénz guru, okostóni Lőrincze Alajos utánzat) Ponyemáj ? hülyeséget ne dumálj, ja és ne kérkedj avagyonoddal > élvezd és próbálj normális embernek lenni! AZTÁn még egy megjegyzés >> "a Fidesz elhibázott lépései miatt hogyan fognak hónapról hónapra megélni?" gondolom kérdésként teszed fel - nem látszik de mondom az nem tőled és a hasonszőrű moslékoktól függ, hanem a nemzet a nép a polgárok akaratán múlik akik bíznak és hisznek a hitelesen megválasztott kormányukban és nem adnak hitelt a letünt moslék kommunista, gyilkosok utódainak! Ámen!
Csak Norisz és senki más
@Németh István: Jajjj, Cucus! Szavadon foglak, vigyázz!!!
division
@Németh István: Mi van hídlakó, ideges lettél? Kész röhej amit művelsz, de azért egyszer személyesen is elbeszélgetnék veled, ott legalább nem jelentene problémát (persze ez nem biztos, ki tudja a beszéd menne e) számodra az a "csekélység", hogy a pedagógusok képtelen voltak téged 6 eleminél tovább vinni:-)) Még mindig Gyurcsánynál tartasz? Én már régen el is felejtettem a nevét. Ugye nem ment ki a fejedből az a tény, hogy 2010 óta Fidesz hatalom van? Mára már sajnos a szó szoros értelmében. Amúgy meg sok ember tőlem is függ, mivel munkát teremtek számukra, miközben a te bandád már csak a saját zsebét tömi, az embereket meg az éhínségbe taszítja. Csak egy-két kérdés te faszkalap: Miért is kell Orbán fizetését több mint egymillióval megemelni, miért a Richter gyógyszergyártó cégre vetnek ki különadót, miért is maradnak ki ebből a Mészáros féle érdekeltségek, vagy mondjuk a kedves vejének az érdekeltségei, netalán a kaszinók? Mennyi minden lenne még, de felesleges lenne megkérdeznem, bár neked az a jó, ha beszélgetnek veled, mert a válaszokért kapod a kis fizetésedet. Az általam felsorolt helyeken pedig van ám extra profit bőven, csak ugye az infláció megfékezése a választások előtti osztogatás óta nem érdeke ennek a kormánynak. Ugye tudod, hogy a benzin árstoppjának a megszüntetése óta van benzin mindenhol? Ezt kellene tenni minden termékkel, amin árstop van, és egyből nem lenne hiány, csökkenne az infláció. Remélem egyszer olyan beteg leszel, hogy csak a legdrágább gyógyszer segíthetne rajtad, vagy egy közelben lévő kórház (ami persze már csak a múlt), és nem lesz aki vagy ami segítsen, előbbi azért mert nem lesz orvos és lassan kórház sem, utóbbi meg azért mert nem fogod tudni megfizetni. Szerinted lenyeli majd a Richter ezt az egészet? Nyilván erről fogalmad sincs, hiszen azt gondolod az valami cirkusz... Megérdemelnéd hogy így járj, mert egy emberellenes szar alak vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok