Krízishelyzeteket csak elkötelezett csapat tud megoldani! (x)

Nagy kihívások előtt állnak a céges csapatokat vezetők. Óriási problémahalmazban kell csodákat kihozniuk magukból és a csapatukból. A munkatársak térben (home office) és generációkban egymástól nagyon távol vannak. S mire összerázódnának már a fele felmond, s kezdődhet elölről az új tagokkal a csapatépítés. A PP Konferenciaközpont és a BKIK közös rendezésű hibrid konferenciájára február 2-án várják a cégek első számú vezetőit és a csapatok, divíziók vezetőit, akik már tapasztalják az egyre fokozódó nehézségeket.

Csapatépítési trendek – 2023.

Manapság minden második munkatárs egy éven belül legalább egyszer munkahelyet vált. Az új munkatársak egyre romló minőségi színvonala csak „megkoronázza” a nehézségeket.

A krízisek közben soha nem látott mértékben zúdulnak ránk a külvilágból, egyre erőteljesebb válságkezelést, innovációt, alkalmazkodást, változásképességet követelve a csapatoktól.

Nem kis feladat ilyen nehezített körülmények között, folyamatos megújulás mellett 100 %-os életmentő, cégmentő tetteket kihozni a csapatokból.

Hogyan építsünk nyerő csapatot a hatalmas nehézség közepette is?

Várjuk a cégek első számú vezetőit és a csapatok, divíziók vezetői, akik tapasztalják az egyre fokozódó nehézségeket, hogy nem működnek már a régi csapatmegtartó technológiák. S valami egészen más világban és más emberi mentalitásokkal kell teljesíteniük. Előadóink gyakorlati segítségeket, tanácsokat adnak, amit akár már másnap hasznosítani tudnak kkv-döntéshozó résztvevőink.

A budapesti helyszínre jelentkezőknek grátisz networking programmal, a videón távolról résztvevőknek 7 napig nézhetőséggel kedveskednek a szervezők!

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/ konferenciakozpont/ csapatepitesi-trendek-2023/

Partner tartalom (x)

Forrás: PPKonferencia.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.