Törökországban elszabadultak az indulatok: Amerika áll a földrengés hátterében? – Ezzel a címmel hozott le egy cikket a kormányközeli Vadhajtások.

Amerika is állhat a földrengés hátterében a fideszes propagandalap szerint

A szerző azonban rögtön megjegyzi, hogy természetesen állítani nem lehet tényként semmit.

Azt tudjuk írni, amikor ilyen történik a világban, szerkesztőink azonnal a helyi médiumokat, közösségi oldalakat figyelik, ha kell percenként és ma is ezt tesszük. Törökországban ma olyan katasztrófa történt, amire még nem volt példa.

- írta a lap, mely szerint ezzel kapcsolatban nagyon erősen elszabadultak az indulatok Törökországban, és szinte ötpercenként futunk bele abba, hogy ennek a hátterében Amerika állhat.

Már a földrengés előtt szó volt róla, hogy el fogják hagyni a NATO-t, Most pedig a katasztrófa után arról beszélnek, hogy az Incirliknél lévő amerikai katonai bázisra (ami a csodával határos módon épségben megúszta a földrengést) telepített robbanófej okozhatta a mai tragédiát.

- írja a lap, mely a diáktüntetések alatt a tüntető gyerekek kezének eltörését javasolta.

Majd egy másik kommentet is megosztottak, amely arról szól, hogy:

meg kell jegyezni, hogy a földrengés középpontja (jobb kör) és az USA/NATO körvonalbeli bázisa (bal kör) közötti távolság kevesebb, mint 140 km. Ismeretes, hogy az Egyesült Államok kormánya 2019-ig legalább 50 atombombát tárolt ezen a bázison."

Az oldal mögött egyébként a Bayer Zsolt fórumán házmesterkedő, majd Timmermanst szegényes angoltudásával "betámadó" Bede Zsolt és csapata áll. Ők voltak azok, akik megjelentek a józsefvárosi Auróra klubnál, és csendben tűrték, hogy az anyjukat szidják, hogy

Bedét vamzernek, besúgónak nevezik, és hogy azzal heccelik őket, hogy még nácinak is kevesek.

Ugyanis kihúzta a gyufát a Fradinál is, hiszen egy rendőrségi jegyzőkönyvek szerint meglehetősen érzékeny információkkal szolgált a nyomozóhatóságoknak egy FTC-DVTK mérkőzésen történtek kapcsán megindult büntetőeljárás során. Ezért az FTC ultrái között egy időben még arról lehetett hallani, hogy "vérdíj van a fején".

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Na mit mondtam !!!
A földrengést kihasználva terroristák szöktek meg egy börtönből
Várom az első fityma orkot aki kezdi éljenezni a földrengést meg terroristákat.
Trágyadombjukon ez a szint , ahúúúgy az orosz ork testvéreik éltetése.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nejlontacskó
@durbincs: nekem bőven elég az 50-es IQ, már csak azért is, mert így is, tízszeresen túllépem vele, a te 5-ös IQ hányadosodat... :)
KisTehen
a recski bánya robbantásai földrengést okozott magyarországon ... legalábbis ezt sulykolják a libsik
nejlontacskó
@KisTehen: azt is Amerika csinálja, te marha! :)
KisTehen
@nejlontacskó: ja ... igazad lehet ... a guruló dollárok
nejlontacskó
@KisTehen: mostanában, a rubelok robbannak...
durbincs
@Emmersson71: @teuton: @Néro2: @Dr. Proktor: a bányás oláh farturó négyes ? bár @csipetke: @Sámannus: @Atesz19: @jáger laszló: szintén bányás állatok ? csak soroszsizsikek ? az 50IQ-ra csiszolt @balos: @Alfa: @Edebácsi: @Sámannus: @m73: @jáger laszló: @Nessy: @nejlontacskó: @fideszes gyökér: @Borsó: @justhpeter: @dr. prédikátor: @Törölt Nick: @namihami: @Mirabilis: @troppauerhumer: @kula: @Clavigo: @drrotf: +sorosista fasiszta antifák ? Lágerpribékek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.