Törökországban elszabadultak az indulatok: Amerika áll a földrengés hátterében? – Ezzel a címmel hozott le egy cikket a kormányközeli Vadhajtások.

Amerika is állhat a földrengés hátterében a fideszes propagandalap szerint

A szerző azonban rögtön megjegyzi, hogy természetesen állítani nem lehet tényként semmit.

Azt tudjuk írni, amikor ilyen történik a világban, szerkesztőink azonnal a helyi médiumokat, közösségi oldalakat figyelik, ha kell percenként és ma is ezt tesszük. Törökországban ma olyan katasztrófa történt, amire még nem volt példa.

- írta a lap, mely szerint ezzel kapcsolatban nagyon erősen elszabadultak az indulatok Törökországban, és szinte ötpercenként futunk bele abba, hogy ennek a hátterében Amerika állhat.

Már a földrengés előtt szó volt róla, hogy el fogják hagyni a NATO-t, Most pedig a katasztrófa után arról beszélnek, hogy az Incirliknél lévő amerikai katonai bázisra (ami a csodával határos módon épségben megúszta a földrengést) telepített robbanófej okozhatta a mai tragédiát.

- írja a lap, mely a diáktüntetések alatt a tüntető gyerekek kezének eltörését javasolta.

Majd egy másik kommentet is megosztottak, amely arról szól, hogy:

meg kell jegyezni, hogy a földrengés középpontja (jobb kör) és az USA/NATO körvonalbeli bázisa (bal kör) közötti távolság kevesebb, mint 140 km. Ismeretes, hogy az Egyesült Államok kormánya 2019-ig legalább 50 atombombát tárolt ezen a bázison."

Az oldal mögött egyébként a Bayer Zsolt fórumán házmesterkedő, majd Timmermanst szegényes angoltudásával "betámadó" Bede Zsolt és csapata áll. Ők voltak azok, akik megjelentek a józsefvárosi Auróra klubnál, és csendben tűrték, hogy az anyjukat szidják, hogy

Bedét vamzernek, besúgónak nevezik, és hogy azzal heccelik őket, hogy még nácinak is kevesek.

Ugyanis kihúzta a gyufát a Fradinál is, hiszen egy rendőrségi jegyzőkönyvek szerint meglehetősen érzékeny információkkal szolgált a nyomozóhatóságoknak egy FTC-DVTK mérkőzésen történtek kapcsán megindult büntetőeljárás során. Ezért az FTC ultrái között egy időben még arról lehetett hallani, hogy "vérdíj van a fején".

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Na mit mondtam !!!
A földrengést kihasználva terroristák szöktek meg egy börtönből
Várom az első fityma orkot aki kezdi éljenezni a földrengést meg terroristákat.
Trágyadombjukon ez a szint , ahúúúgy az orosz ork testvéreik éltetése.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
A földrengés egy a földkéreg alapvetően belső lemezinek - de önmagában véve a Föld lemezes szerkezetének - a mozgásából adódó sajátos és időszakonként erőtelejesebben előúforduló jelenség! Azokon a földrészeken ahol a földszerkezet üreges, lazább vagy külső belső valamiféle sűrűbb közeg nyomásának van kitéve ez lehet víz (tenger közelség) gázok, olaj, stb. Pl. ott van japán, csaknem minden naposak a földrengések, vagy éppen erőteljesebb a Föld mélyében lévő nyomás-kiegyenlítődések megbontása, stb. VAGY AZ ERRE VALÓ ERŐSZAKOS RÁHATÁS, bizony okozhat nem kívánatos, mi több irányított földmozgásokat! Meg kell, hogy mondjam az időjárásbeli tényezők is befolyásolhatóak bizonyos mértékben! Ezek nem 10 filléres dolgok, de igen is lehetséges olyan elektromos töltöttségi fokozatot kialaktani amellyel sajnos nem irányí-tottan - ez még nem megy - de hatalmas zavarokat lehet okozni! Van amikor a fagyi visszanyal!
De a lényeg, hogy az usa-nató takarodjon Európából, az Eu.vezetése a börtönbe - akasztásilag!
gina
A fidesz mindent tud,,, ök teremtették a világot, a föld kocka alakú,, barmok és elmebetegek gyületkezete lásd itt is a sok barmot Németh István ómió Maccska és a többi gógyis,,, a 2 alsó iskolájukkal villognak hahahahahahhahahahahaha
nejlontacskó
@durbincs: minden igényt kimerítően, be sikerült mutatkoznod!
Ezek egyébként a titulusaid, vagy a fidesz egyetemen elsajátított tanulmányaid után, a foglalkozásaid felsorolása?
nejlontacskó
@durbincs: nekem bőven elég az 50-es IQ, már csak azért is, mert így is, tízszeresen túllépem vele, a te 5-ös IQ hányadosodat... :)
nejlontacskó
@KisTehen: azt is Amerika csinálja, te marha! :)
nejlontacskó
@KisTehen: mostanában, a rubelok robbannak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.