Mint arról korábban beszámoltunk, az M0 autóút 19-es kilométerszelvényében a főváros felé vezető szakaszán, 2023. február 10-én 12 óra 30 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy teherautónak.

Ezért menekült el a halálos balesetet okozó sofőr – videó
Fotó: Összeroncsolódott személyautó az M0-ás autóúton, Szigetszentmiklósnál, ahol a gépjármű hátulról nekiütközött egy teherautónak 2023. február 10-én. A személyautó egyik utasa a helyszínen meghalt, egy másikat könnyű sérülésekkel vittek kórházba. MTI/Mihádák Zoltán

A baleset következtében a személyautó 39 éves utasa a helyszínen meghalt, a 30 éves utasát könnyű sérülésekkel vitték kórházba. A gépkocsi sofőrje az autóból kiszállt, majd segítségnyújtás nélkül a helyszínről elmenekült.

A Tények információi szerint a kocsi csomagtartójában egy kardot is találtak, a sofőr pedig el volt tiltva a vezetéstől és valószínűleg ivott is.

Haldoklott az utasa, ezért futott el egy sofőr pénteken délután egy brutális baleset után a M0-áson Szigetszentmiklósnál

- írja a portál.

A menekülő férfit keresik a rendőrök.

Forrás: Tények

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@vacsi: Ostoba liba!
Elolvastad egyaltalan mire valaszoltam igy? A csikari kollegad azt irta cigany volt sofor. Na most eleg sok adat van arra nezve, hogy a fideSS egy legnagyobb szavazobazisa a ciganysag. Erre irtam azt, amit irtam.
Ne csak vagdalkozz, hanem ismerd meg a tenyeket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Shikari: Inkabb roman ciganyra gondoltal, azok a rokonaid.
Yoda69
@Shikari: Inkabb roman ciganyra gondoltal, azok a rokonaid.
justhpeter
@Shikari: Persze, a magyar mindig hős. Olyan utcai harcos fajta. Nem öl, nem csinál cserbenhagyást csak hazudozik és lop.
justhpeter
@Shikari: Mondom én, hazdozik, meg lop. Nagyon régen úgy nevezték ezt, hogy söpredék, ma a nemzeti együttlopkodás rendszere.
justhpeter
@Shikari: Mondom én, hazdozik, meg lop. Nagyon régen úgy nevezték ezt, hogy söpredék, ma a nemzeti együttlopkodás rendszere.
jesz
óóóó...mily magasröptű társalgás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.