Szijjártó azt mondta: „nyilvánvalóan tudjuk, hogy milyen nemzetközi kontextusban vagyunk. Az is világos, hogy miután önök hírt adnak arról, hogy én ma itt voltam, és a béke fontosságáról tárgyaltam belarusz kollegámmal, ezért majd engem sokan fognak támadni. Nyugati politikustársaim, a nemzetközi liberális média majd mind el fogja mondani, hogy milyen rossz, hogy én ma itt voltam és tárgyaltam a belarusz kollegámmal. Én erre egy dolgot szeretnék mondani. A magyar álláspont mindig világos volt: a kommunikációs csatornákat nyitva kell tartani”.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Szarkeverő Peti elment egy kicsit elárulni a hazája érdekeit...
neverland
Elég csak egy embernek vádolnia ezt a haza- és Európa áruló ecsetfejű férget és ő megtette:

"Elfogadhatatlannak nevezte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfői minszki látogatását Szvjatlana Cihanouszkaja, fehérorosz ellenzéki vezető - számolt be róla az ABC News. Szijjártó az első magasrangú uniós tisztviselő, aki ellátogatott az országba a 2020-as ellenzéki tüntetések brutális szétverése óta."

www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/nem-hagyta-szo-nelkul-szijjarto-peter-minszki-latogatasat-a-feherorosz-ellenzeki-politikus/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.